in

Sorin Ovidiu Vîntu nu crede în Covid: «Cea mai mare manipulare din istoria planetară»

Sorin Ovidiu Vîntu nu crede în existența COVID-19 și cataloghează pandemia ca fiind “o țeapă colosală”, din care a avut de câștigat mai mulți oameni politici importanți ai lumii.

Omul de afaceri mai susține că pandemia este o afacere de triliarde de dolari și le cere românilor să nu se mai lase manipulați de mai mulți medici care apar în public și îi atenționează că masca de protecție va trebui purtată mulți ani de acum înainte.

“Cea mai mare manipulare din istoria planetară, manipularea COVID-19. O afacere de triliarde de dolari pusă la cale de niște oameni politici de vârf și niște manageri de la Big Pharma. O țeapă colasă, mulți din voi nu și-au dat seama. Mulți dintre voi au rămas fără serviciu, au rate în spate, milioane de oameni rămași pe drumuri! Nu te mai lăsa manipulat, cere-ți dreptul. Cel mai normal lucru este acțiunea” , a precizat omul de afaceri pe pagina personală de Facebook.

Sorin Ovidiu Vîntu este unul dintre cei mai controversați milionari ai României. El a fost eliberat condiționat din închisoare martie 2020, printr-o decizie a Tribunalului București. Afaceristul a executat parțial o condamnare de 11 ani de detenție, rezultată din contopirea unor pedepse primite în mai multe dosare.

Ultima condamnare de 10 ani închisoare îi fusese aplicată lui Vîntu în aprilie 2018, într-un dosar privind delapidarea patrimoniului Asociaţiei Salariaţilor din cadrul SNP Petrom SA.

El mai avea, totodată, și alți 8 ani închisoare primiți în dosarul FNI (februarie 2017), 6 ani şi 2 luni închisoare în dosarul falimentării companiei Petromservice (iulie 2016), 2 ani închisoare pentru favorizarea lui Nicolae Popa (ianuarie 2014) și un an închisoare pentru şantajarea lui Sebastian Ghiţă (iunie 2012).

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primul decret semnat de Mario Draghi: Circulația între regiuni, INTERZISĂ până pe 27 martie. Fără vizite la rude în zona roșie

Șoc la Battipaglia, elev italian de 16 ani a înjunghiat pe la spate un coleg român de 17 ori, pentru a-și „spăla onoarea”