in

Un deținut din Botoșani a încercat să facă țuică în celulă. A fost dat de gol de mirosul fructelor fermentate

Fructele primite de un deţinut din Penitenciarul Botoşani în pachetul de la familie nu erau destinate unui trai sănătos în spatele gratiilor, au descoperit cu stupoare gardienii închisorii.

Deținutul C.N.I., încarcerat în Penitenciarul Botoşani, a avut un gând năstruşnic după gratii. El s-a gândit că ar putea să facă rost de alcool fără mare bătaie de cap, aşa că s-a hotărât să facă ţuică în WC-ul celulei.

Bărbatul a strâns aproape 10 kilograme de fructe, pe care le primea de acasă, şi le-a pus la fermentat în câteva recipiente pitite în grupul sanitar al camerei de detenţie, în speranța că va reușit să producă o băutură alcoolică, deși acest lucru este interzis în unitățile de detenție, informează monitorulbt.ro.

Totuși, a fost dat de gol de mirosul puternic emanat de recipientele cu fructe fermentate. Personalul penitenciarului a decis să facă o verificare amănunțită și așa au descoperit că deținutul voia să transforme fructele în alcool. Chestionat fiind despre activitatea sa ascunsă, acesta a declarat că nu ştie nimic despre nicio ţuică. Nici ceilalţi deţinuţi nu ştiau.

Deţinutul s-a ales cu suspendarea dreptului de a primi și cumpăra bunuri pe o perioadă de două luni.

Și-a tuns fetița zero ca pedeapsă, româncă la proces la Belluno: „Mișună păduchii, de aceea i-am tăiat părul”

San Remo, româncă violentă, a sărit cu cuțitul la gâtul unui patron de restaurant, arestată preventiv