in

VIDEO Momentul în care un tren spulberă un BMW în care se aflau doi tineri, de Ziua Îndrăgostiţilor

tren bmw

Dragoş şi Laura, doi tineri în vârstă de 23 şi respectiv 25 de ani, plecaseră într-o scurtă excursie de Ziua Îndrăgostiţilor. Dar la trecerea la nivel cu calea ferată de la Vlădeni, judeţul Iaşi, au fost spulberaţi de un tren de călători. Amândoi au murit pe loc.

Au apărut imagini cu momentul în care trenul Dorohoi – Iaşi izbeşte un BMW, la Vlădeni. Dragoş Păuceanu şi Laura Nechifor se aflau în maşina care a fost implicată duminică, 14 februarie, în groaznicul accident feroviar.  

Dragoş era din Piatra Neamţ, iar Laura era din Bârlad. În ziua tragicului accident, cei doi tineri mergeau de la Iaşi spre Suceava. Amândoi erau studenţi la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Maşina implicată în accident, un BMW cu număr de înmatriculare de Suceava, a fost târâtă zeci de metri pe şine, după impact. Cei doi tineri au fost efectiv zdrobiţi.

Potrivit poliţiştilor, Dragoş, tânărul care se afla la volanul maşinii, nu a respectat regulile de trecere la nivel cu calea ferată, efectiv s-a aruncat în faţa trenului, iar autoturismul a fost târât aproximativ 150 de metri. 

Din câte se pare, băiatul achiziționase mașina cu numai o zi în urmă, din Suceava.

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional.

Cum pot solicita românii cetățenia italiană pentru rezidență, ghidul complet actualizat 2021

Și-a ucis cu zece lovituri de cuțit amanta însărcinată: „Îmi pare rău, am distrus viața a două familii”