in

Accident produs de un șofer italian, în mașină erau cinci adulți și patru copii

Accident produs de un șofer italian. Cel puţin nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o maşină, condusă de un cetăţean italian a ajuns într-un cap de pod, în Mediaş – Sibiu.

Potrivit cotidianului Adevărul, intre persoanele implicate, patru erau copii, unul fiind sugar. Cu excepţia şoferului, toţi pasagerii erau români.

Numărul şocant de pasageri i-a făcut pe poliţişti să se întrebe de fapt câţi oameni au încăput în total în maşina de cinci locuri.   

Italieni care nu vor să se vaccineze, SE MUTĂ ÎN ROMÂNIA: ”Acolo nu există restricţii de niciun fel”

Accident produs de un șofer italian

Comunicatul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu

„Politiştii Biroului Rutier Mediaş au fost sesizaţi cu privire la producerea unui autoaccident rutier în Piaţa Andrei Şaguna din municipiul Mediaş.

Din primele cercetări se pare că şoferul unui autoturism – un cetăţean străin în vârstă de 69 de ani – ar fi intrat cu maşina într-un cap de pod.

Din investigaţiile efectuate până în acest moment, poliţiştii au stabilit că în autoturism se mai aflau patru adulţi şi patru copii minori, domiciliaţi în Copşa Mică.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul, precum şi numărul pasagerilor din autoturism”,

Comunicatul dat de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu, Luciana Lazăr despre evenimentul de la Mediaş. 

Cinci adulți și patru copii

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje de la Ambulanţa Mediaş şi două echipaje SMURD.

Cele nouă persoane implicate în accident au fost evaluate medical şi li s-au acordat îngrijiri medicale.

Printre cei patru copii se afla şi un bebeluş. Cei cinci adulţi erau două femei şi trei bărbaţi.

După eveniment, opt victime au fost transportate la Compartimentul Primiri Urgenţe Mediaş, conştiente şi cu policontuzii.

Un copil de 11 ani a fost dus la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu, cu un traumatism deschis de femur.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vaccinare obligatorie la persoanele de peste 50 de ani în Italia

Vaccinare obligatorie la cei peste 50 de ani în Italia. Draghi: „Pentru a salva vieţi”

dispare carnea de proc produsa in Romania

Dispare carnea de porc produsă în România. „Intrăm în faliment”