in

Autoturism Audi Q3 căutat de autoritățile din Italia, descoperit la frontiera Nădlac

 

În data de 23.09.2018, în jurul orelor 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român D.E., în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul pe raza jud. Caraş-Severin, conducând un autoturism marca Audi Q3, înmatriculat în Italia.

La controlul de frontieră, şoferul a prezentat, pentru mijlocul de transport în cauză, un certificat de înmatriculare emis de autorităţile din Italia.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport şi plăcuţele de înmatriculare figurează ca “bun  căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a cumpărat autoturismul în data de 22.09.2018, din Italia, în schimbul sumei de 8.000 de euro, de la un service din localitatea Bergamo. Sus-numitul susţine că nu a ştiut că autoturismul era furat sau căutat de autorităţi. 

Mijlocul de transport,  în valoare de 60.000 lei, va fi indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor la sediul S.T.P.F Arad. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale.

Autoturisme furate, în valoare de 233.000 de lei, căutate de autorităţi, indisponibilizate de polițiștii de frontieră

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Arestat la Cremona înaintea nunții, le-a mulțumit carabinierilor că a scăpat de însurătoare

Accademia di Romania – Roma, scriitoarea Ana DANCA, promovată în cadrul întâlnirilor „I MERCOLEDÌ LETTERARI”