in

Arestat la Cremona înaintea nunții, le-a mulțumit carabinierilor că a scăpat de însurătoare

Un adolescent român în vârstă de 17 ani, de etnie romă, a fost arestat de carabinieri, la Cremona, în Italia, cu o zi înaintea nunții sale. Băiatul a fost luat pe sus de poliţişti în urma unui jaf pe care l-a comis în 22 iunie.

Băiatul urma să plece cu familia în Germania, unde urma să se căsătorească, în ziua următoare, cu o fată tot de etnie romă în vârstă de numai 13 ani, aleasă de părinţi după tradițiile specifice comunității rome.

Tânărul nu era pregătit pentru însurătoare, mai ales că nici nu o cunoştea pe viitoarea soţie. Aşa că, reţinerea acestuia de carabinieri a venit ca o salvare, relatează publicația  Il Giornale di Cremona, citată de observator.tv.

În urma unei anchete, carabinerii au descoperit că adolescentul a agresat şi jefuit, în mod repetat, un italian. În 22 iunie, i-ar fi furat un pachet de țigări şi l-a lovit cu pumnul în abdomen, după ce, cu câteva luni înainte, i-a rupt un dinte după ce l-a lovit cu pumnul în față.

Carabinierii au descoperit, de asemenea, că băiatul era vinovat și de alte infracțiuni, motiv pentru care Procuratura pentru Minori din Brescia a cerut judecătorului de la Tribunalul pentru Minori să emită un mandat de arestare preventivă pe numele lui.

Mama adolescentului a încercat să-i convingă pe carabinieri să amâne arestarea acestuia pentru a-i permite să se însoare cu tânăra de 13 ani care-l aștepta în Germania.

Băiatul, în schimb, le-a mulțumit carabinierilor că l-au salvat de la această nuntă, explicându-le că nu a văzut-o în viața sa pe fata de 13 ani cu care urma să se căsătorească și că nu era pregătit încă să se însoare.

I-a smuls cerceii unei femei la metroul din Milano și a lovit-o cu pumnul în față, tâlhar român de 19 ani arestat

Român arestat la Salerno, a jefuit pe stradă o bătrână de 69 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a întors în urmă cu o lună de la muncă din Italia: femeie de 44 de ani, ucisă de soț într-o comună din Iași

Autoturism Audi Q3 căutat de autoritățile din Italia, descoperit la frontiera Nădlac