in

S-a întors în urmă cu o lună de la muncă din Italia: femeie de 44 de ani, ucisă de soț într-o comună din Iași

O femeie de 44 de ani din satul Iazu Nou, comuna Şipote, a fost găsită ieri în stare de inconştienţă, fără indicaţie de resuscitare, de un echipaj SMURD, ajuns la faţa locului cu elicopterul. Din primele informaţii, ar fi vorba despre o crimă, agresorul fiind soțul ei, cel care a și solicitat ajutor medical. La faţa locului au ajuns echipaje de poliţie și criminaliști.

Femeia s-a întors în urmă cu o lună de la muncă din Italia.

Ieşeanca a fost strânsă de gât şi lovită în zona capului la orele prânzului în urma unei discuţii în contradictoriu pe care a avut-o cu soţul ei. Potrivit unor surse din anchetă, se pare că cearta dintre soţi ar fi pornit după ce femeia şi-a manifestat intenţia de a merge la muncă în străinătate, bărbatul ei nefiind de acord cu acest lucru.

După ce şi-a agresat soţia, individul a sunat la 112 iar la faţa locului a ajuns inclusiv un elicopter SMURD. Eforturile medicilor de a o salva pe victimă au fost, însă, sortite eşecului. Aceştia au de­clarat decesul victimei în jurul orei 14.00

Cei doi au un băiat și o fată, iar vecinii spun despre ei că erau o familie liniştită, care nu făcea scandal. Cu toate acestea, principalul suspect ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu un an, pe fondul unor probleme de familie.

După ce a comis fapta, bărbatul şi-a sunat fiica de 18 ani, care locuieşte în Iaşi, şi i-a recunoscut crima, apoi a sunat la poliţie.  Site-ul iasitvlife.ro a relatat că fata celor doi nu a fost lăsată să  intre în casă până când criminaliştii nu şi-au încheiat cercetarea la faţa locului.

 


Italianca de 53 de ani, ucisă cu foarfeca de tânărul iubit român. Mama victimei: «Părea cel mai de încredere»

Palermo, româncă ucisă în fața copilului pentru câțiva euro, anchetatorii au reuşit să-i prindă pe criminali

Alessandria, se certau de la facturile de curent, româncă ucisă de soțul albanez

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Două chitare, două suflete, o prietenie între două popoare cu aceeaşi rădăcină latină: eveniment cultural deosebit la Ambasada României

Arestat la Cremona înaintea nunții, le-a mulțumit carabinierilor că a scăpat de însurătoare