in

Băsescu: Ponta e ca un pisicuţ, când vine la mine. Reacţia premierului: Pisica blândă zgârie rău

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la postul de televiziune B1, că premierul Victor Ponta este ca „un pisicuţ” atunci când vine la Palatul Cotroceni, adăugând că acesta este „mitoman”, „cum este Crin Antonescu bolnav de somn”. În replică, Victor Ponta a spus că pisica blândă zgârie rău. Astfel, după ultimele schimburi de replici dintre cei doi, şanse ca Victor Ponta să fie neominalizat premier după alegerile din 9 decembrie sunt tot mai mici.

Premierul felină

Şeful statului a afirmat că premierul este „un mitoman, e bolnav”, un om care atunci când vine la Cotroceni se comportă ca un „pisicuţ”, iar apoi iese şi minte în declaraţiile publice. în aceste condiţii şansele date lui Ponta pentru o nouă nominalizare la Palatul Victoria au fost extrem de reduse, şeful statului făcând un profil al politicianului pe mâna căruia va da guvernarea după 9 decembrie”.

„Victor Ponta când vine la mine este ca un pisic, este ca un pisicut, şi după ce iese vorbeşte cum vedeţi. Ce să cred eu despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav. Cum e Antonescu bolnav de somn, el e bolnav de minciună (…) Când vine la mine spune „da, de acord”. Astea sunt reacţiile lui, nu vă spun prostii, sunt preşedintele României. Trebuia să-i dau de pe faţă masca”, a spus Băsescu, la B1Tv.

Şeful statului l-a ironizat pe Victor Ponta în privinţa competenţelor sale de politică externă: „Ce să-mi spună mie Victor Ponta? Miau, miau”.

Premier şantajat de Voiculescu

Traian Băsescu a completat că primul-ministru este şantajat de Dan Voiculescu cu povestea de plagiat: „Acum el este un prim-ministru şantajat. Dacă nu-l ascultă pe Voiculescu, îi declanşează o campanie cu plagiatul de îl face pulbere. Deci el trebuie să stea în băncuţa lui, să execute, aici e marea problemă, iar eu nu vreau o ţară condusă de Voiculescu. Nu vreau aşa”, a spus şeful statului.

Victor Ponta: Pisica blândă zgârie rău

Şeful Guvernului a arătat că gestul şefului statului îl amuză, pentru că „simte” că mai e puţin până la alegerile din 9 decembrie, potrivit Mediafax: „Pisica blândă zgârie rău”, a replicat premierul, întrebându-se „de ce Băsescu e aşa nervos”.

„Ştiu. Traian Băsescu s-a dus la B1 şi m-a făcut în toate felurile. Ce să fac eu? (…) Mă amuză domnul Băsescu. E clar că simte că mai e puţin până pe 9 decembrie şi – cum să vă spun, de ce zic că mă amuză? – pe mine în fiecare seară mă înjură Dan Diaconescu. Acum mă înjură şi Traian Băsescu.

Înseamnă că fac ce trebuie pentru România. Dacă mă înjură şi Băsescu, şi Dan Diaconescu, e foarte bine”, a spus Ponta.

El a arătat că şeful statului, Traian Băsescu, îl va „înjura” până la alegeri din 9 decembrie, după care nu va mai avea ce să facă.

„Domnul Băsescu o să mă înjure până pe 9. După aia ce o să facă? Asta e”, a adăugat Ponta, conform aceleaşi surse.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Israel: publicate documente secrete care relevă implicarea lui Ceauşecu în negocierile israeliano-egiptene

Italia se îndreaptă către o recesiune prelungită