in

Dan Bittman lasă deoparte teoriile conspiraţioniste şi anunță: «Mă voi vaccina cu AstraZeneca»

După ce a fost unul dintre cei mai mari contestatari ai restricţiilor, Dan Bittman lasă deoparte teoriile conspiraţioniste şi anunță că se vaccinează împotriva COVID-19. El a arătat că a ales vaccinul AstraZeneca pentru că nu are încredere în cele dezvoltate pe baza ARN mesager.

Dan Bittman a recunoscut că este nevoie să ne vaccinăm pentru a scăpa de pandemie. Din cauza restricțiilor necesare pentru limitarea răspândirii coronavirusului, artistul a avut foarte puține concerte în ultimul an și a fost la un pas de faliment.

Cântărețul spune că nu are destulă încredere în vaccinurile care folosesc o tehnologie nouă și va opta pentru vaccinurile „tradiționale”.

Nu m-am vaccinat, dar mă voi vaccina. Am așteptat vaccinul Johnson&Johnson, care mi se pare mai tradițional. În alea tradiționale am încredere. Nu am încredere în astea cu ARN mesager ca Pfizer și Moderna, de asta îl aștept pe cel de la J&J. Dar, uite, ca să nu zică lumea nu știu ce, mă voi vaccina cu AstraZeneca, a declarat Dan Bittman.

Artistul spune că nu îi este teamă de riscul privind posibila apariție a cheagurilor de sânge.

În ultimul an, artistul s-a remarcat ca una din principale voci care au criticat măsurile anti-COVID, îndemnând oamenii să iasă în stradă să protesteze sau punând sub semnul întrebării numărul de persoane infectate ori decedate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Lista țărilor de risc a fost actualizată, românii din Italia trebuie în continuare să stea în carantină 14 zile la întoarcerea în România

Sezze, român aproape omorât în bătaie de doi tineri italieni. «Au făcut-o din plictiseală»