in

Detectivi particulari angajați de familia Alexandrei: ”Fetele sunt în viaţă, undeva în Italia”

Aurel Moldovan, avocatul familiei Alexandru Măceşanu, a declarat duminică seara, la România TV, că pe baza investigaţiilor făcute de detectivii particulari, cele două fete dispărute de la Caracal, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, se află vii, în Italia, unde ar fi traficate de oameni care au legătură cu Gheorghe Dincă.

Ştim de două zile că fetele sunt vii“, a declarat Aurel Moldovan, la România TV. El susţine că a aflat informaţia de la detectivii particulari angajaţi şi au descoperit legăturile pe care Gheorghe Dincă le avea cu crima organizată. “Domnul Cumpănaşu a făcut o serie de investigaţii, a angajat pe cont propriu o echipă de detectivi particulari, care a cules informaţii despre această reţea în care este implicat Dincă. Reţeaua duce spre Italia, Bari, şi este coordonată de o altă reţea, albaneză. Din câte ştim, fetele sunt în viaţă, undeva în Italia (…) Dincă făcea parte din două reţele: una coordonată de o reţea albaneză, una care ducea direct direct în Italia, la Bari“, a spus avocatul familiei Măceşanu.

La rândul său, Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a spus la România TV: “Poate detectivii care se apropie de Alexandra şi Luiza fac joncţiunea cu oamenii mei. Am de asemenea oameni în Italia. Totul trebuie să se desfăşoare rapid, pentru că dacă fetele sunt declarate moarte atunci nu mai avem posibilitatea că le căutăm oficial, la nivel internaţional. Noi investigăm însă şi pe Germania“.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, afirma în urmă cu două zile că are certitudinea că fetele se află la Bolzano, în nordul Italiei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Matteo Politi, ”chirurgul” italian cu 8 clase, anunță deschiderea unei clinici cu ”cei mai buni medici din Europa”

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu românii din America: „Haideți acasă să faceți afaceri!”