in

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir S-A PREDAT la o secţie de poliţie din Bari. Are de executat aproape 4 ani de închisoare în România

„În dimineaţa de 4 februarie 2021, Poliţia Română a fost informată, prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Biroul Sirene, de către autorităţile italiene, că, în cursul zilei de ieri un bărbat, de 42 de ani, urmărit la nivel internaţional, s-a prezentat la o secţie de poliţie din Bari, însoţit de avocatul ales. Acesta a fost depus în Penitenciarul din Bari, în aşteptarea prezentării în faţa instanţei de judecată, pentru validarea mandatului european de arestare emis de Tribunalul Bucureşti”, anunţă IGPR într-un comunicat.

Bărbatul este fostul ofiţer SRI Daniel Dragomir condamnat la închisoare pentru trafic de influenţă şi spălare de bani.

În baza datelor furnizate de autorităţile din Italia, a fost informată instanţa de judecată din România, care a emis mandatul european de arestare, pentru a traduce şi transmite acest mandat către instanţa care va judeca şi dispune asupra predării către România, scrie Adevărul.

După modelul altor fugari de lux din România (Alina Bica, Dragoș Săvulescu), Daniel Dragomir ar putea scăpa de extrădare, cu ajutorul Justiției italiene.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tânără româncă ucisă de iubitul ei, viața ei valorează 50 de mii de euro. Despăgubirea stabilită de statul italian pentru părinții fetei

Catania, româncă arestată după ce și-a înjunghiat vecina în abdomen, nu suporta gălăgia din apartamentul victimei