in

Catania, româncă arestată după ce și-a înjunghiat vecina în abdomen, nu suporta gălăgia din apartamentul victimei

O româncă de 46 de ani a fost arestată, fiind acuzată că a înjunghiat-o în abdomen pe o femeie din apartamentul vecin cu care s-a certat din cauza zgomotului pe care îl făcea.

Victima, împreună cu fratele ei au bătut la ușa româncei pentru a-i cere socoteală pentru că bătea cu pumnii în perete, iar românca a motivat că făceau prea mult zgomot. Cearta s-a amplificat iar românca a ales să o înjunghie pe italiancă.

Publicația LaSicilia.it scrie că incidentul s-a întâmplat la Catania, în Viale Mario Rapisardi, unde ieri seara târziu, polițiștii au arestat-o pe C.G.G. (născută în 1974) sub acuzația de tentativă de omor. Ulterior acuzația s-a transformat în omor.

Infracțiunea a avut loc în interiorul unui bloc de apartamente, unde militarii au intervenit în urma unor apeluri către numărul de urgență 112. Rapoartele telefonice raportau o ceartă foarte puternică între vecini, la ultimul etaj al clădirii, de unde erau strigăte de ajutor foarte clare.

Echipajele s-au repezit la fața locului. Intrând în clădire au găsit o scenă groaznică: în interiorul apartamentului indicat, o femeie zăcea pe pământ, într-o stare de semi-inconștiență și privea în gol, având o rană vizibilă și profundă din care pierdea mult sânge.

Unul dintre polițiști a făcut tot ce a putut pentru a tampona rana cu o cârpă, încercând să interacționeze cu victima pentru a o păstra alertă în așteptarea sosirii ambulanței 118 care ulterior a transportat-o ​​la spital.

În același timp, agenții au reconstituit dinamica a ceea ce s-a întâmplat: fratele femeii înjunghiate, care locuia în aceeași clădire, și un martor ocular, au raportat că sora ei a mers la apartamentul său pentru a petrece seara acolo cu prietenii. În jurul orei 23.00 s-au auzit pumni în perete, venind din casa vecinei, românca de 46 de ani, cu care au existat certuri anterioare.

În acel moment, el și sora lui au apărut la ușa vecinei, bătând la ușă pentru a cere să nu mai bată în perete. Ca răspuns, vecina i-a agresat fizic și a înjunghiat-o în abdomen pe femeie.

Fratele femeii rănite a dat poliției detalii despre îmbrăcămintea româncei și cuțitul folosit. Agenții au ajuns între timp la fața locului, au găsit și confiscat hainele descrise, purtate în momentul atacului și de care femeia se dezbrăcase deja, și cuțitul care era în chiuveta de bucătărie, spălat cu grijă. Românca a fost arestată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir S-A PREDAT la o secţie de poliţie din Bari. Are de executat aproape 4 ani de închisoare în România

Ceartă între vecini la Catania, italianca înjunghiată de româncă A MURIT la spital