in

Ceartă între vecini la Catania, italianca înjunghiată de româncă A MURIT la spital


Victima s-a plâns, împreună cu fratele ei, de zgomote și ca răspuns a fost înjunghiată: tragedie la Catania, în Viale Mario Rapisardi, după o ceartă între vecini.

O italiancă a fost înjunghiată de vecina româncă, a fost dusă la spital și ulterior a murit.

Femeia de 42 de ani care a fost înjunghiată în abdomen de o româncă de 47 de ani, în timpul unui litigiu între vecini, a murit în spitalul Garibaldi din Catania, unde a fost internată în stare gravă.

Femeia care a înjunghiat-o, C.G.C. a fost arestată de poliție, mai întâi pentru tentativă de omor, și dusă la închisoare. Ulterior acuzația a fost schimbată în omor.

Atacul a avut loc la ultimul etaj al unei clădiri de apartamente din Viale Mario Rapisardi, în Catania, unde agenții au intervenit după câteva rapoarte despre un litigiu la 112.

Poliția a reconstruit incidentul după ce l-a audiat pe fratele victimei, care locuiește în clădire. Bărbatul a spus că sora lui a venit la el acasă să petreacă seara cu niște prieteni și că în jurul orei 23 a auzit-o pe vecina, cu care se certaseră, lovindu-și pumnii de perete, pentru că era deranjată de prea mult zgomot.

În acel moment, el și sora lui s-au dus la ușa vecinei și băteau la ușa ei pentru a clarifica problema.

Ca răspuns, femeia de 47 de ani i-ar fi atacat și ar fi lovit victima cu un cuțit.

În casa femeii arestate, polițiștii au găsit și confiscat hainele pe care le purta în timpul atacului și cuțitul, care ar fi fost spălate și apoi așezate în chiuveta din bucătărie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

Catania, româncă arestată după ce și-a înjunghiat vecina în abdomen, nu suporta gălăgia din apartamentul victimei

Noi ordine la granițele României: Test negativ și carantină pentru cei care vin din Italia, Spania, Germania, Austria, Marea Britanie…