in

În ziua de Crăciun va sosi în România, prin Vama Nădlac, prima tranşă de vaccin anti-COVID

Noul ministru al Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat că vineri va sosi în România prima tranşă de vaccin anti-COVID, alocată ţării noastre. Dozele vor sosi cu un transport rutier prin Vama Nădlac din judeţul Arad. Transportul va ajunge la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti în data de 26 decembrie.

„Mâine (vineri – n.r) va sosi prima tranşă alocată României în Vama Nădlac şi o vom prelua prin structurile noastre, o vom transporta la Bucureşti, vom comunica public exact care sunt  paşii pe care îi vom urma atât la Nădlac, mâine, cât şi poimâine, în Bucureşti, vom anunţa din timp exact care este calendarul”, a declarat Lucian Bode, la finalul ceremoniei de predare a mandatului de ministru al Transporturilor.  

De asemenea, Bode a mai precizat că atunci când îi va veni rândul, se va vaccina împotriva Covid.  

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” din Bucureşti este centrul naţional de primire şi stocare al dozelor de vaccin anti-Covid.  

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că vaccinarea începe în 27 decembrie, la ora 9:00, în două spitale din Capitală, iar la ora 10:00, în Centrele regionale.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Virusul mutant din Anglia s-a răspândit în Italia, un caz detectat la o persoană care nu a avut contacte cu Marea Britanie

prostituata

Ademenite cu promisiunea unei vieţi de lux în Occident, zeci de tinere au ajuns să fie forţate să se prostitueze în Italia