in

Italian acuzat că ar fi abuzat ani la rândul de fetița iubitei, s-a sinucis în arestul unei secții de poliție din București

Un cetăţean italian bănuit că ar fi chinuit ani la rândul o fetiţă în peninsulă, şi-a pus marți-noapte capăt zilelor, chiar înainte să fie extrădat. Bărbatul a fost găsit fără suflare în arest, iar acum Parchetul a demarat o anchetă.

Abramo Marandino este cetăţeanul italian de 51 de ani care a fost găsit miercuri fără suflare în celula poliţiei, secţia 9 din Capitală. Acolo aştepta să fie extrădat, câtă vreme pe numele lui există deja de anul trecut un mandat european de arestare pentru acuzaţii extrem de grave de natură sexuală.

Acesta ar fi abuzat ani la rândul de fetiţa iubitei sale, pe care ar fi şi bătut-o de nenumărate ori, obligând-o să stea închisă în casă.

De câteva luni avea o relaţie cu o româncă din Albeşti, judeţul Constanța. La un control de rutină, poliţiştii din comună l-au legitimat şi aşa au aflat că este unul dintre cei mai căutaţi oameni din întreaga Europă. A fost reţinut în acel moment şi s-a decis că trebuie să fie extrădat în Italia. Iniţial, bărbatul a fost de acord cu extrădarea, spunând că vrea să îşi dovedeasca nevinovăţia, după care s-a răzgândit.

Miercuri dimineaţă a fost găsit fără suflare, după ce în cursul nopţii şi-a pus capăt zilelor, folosind un cearşaf din celulă. Acum se efectuează o anchetă pentru a se vedea dacă sinuciderea ar fi putut fi evitată sau nu.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romanca chin italia

O româncă a trăit doi ani de chin în Italia. A fost păcălită de iubit şi vândută de mai multe ori

Alegeri în diaspora, românii mai au câteva zile pentru a alege să voteze la secție sau prin corespondență