in

O româncă a trăit doi ani de chin în Italia. A fost păcălită de iubit şi vândută de mai multe ori

Irina a trăit doi ani de chin în Italia. Românca de 27 de ani a fost eliberată de polițiștii italieni din ghearele traficanților de persoane, în urme intervenției unei organizații specializate în salvarea celor care cad victime traficanților de persoane.

Irina a ajuns în Italia în urmă cu doi ani, alături de iubitul ei de atunci, care îi promisese un loc de muncă foarte bine plătit.

Conform Info Migrants, ea și iubitul ei de atunci au mers în sudul Italiei, unde au lucrat la cules de fructe și legume în Sicilia, Calabria, Puglia și Latina.

A fost bătută și agresată sexual atât de patronul italian, cât și de alți români alături de care lucra. Totul cu acordul iubitului ei care, fără ca ea să știe, obținea astfel diferite favoruri.

Irina a ajuns să se îndrăgostească de un alt român care i-a promis o viață nouă în Bergamo.

De fapt, tânăra nu și-a dat seama că ea urma să fie vândută și a început astfel să lucreze câte 16 ore pe zi, la cules de salată, pentru a câștiga banii prin care era obligată să achite cheltuielile celor care au dus-o în Italia.

Irina a mai fost vândută o dată și a ajuns să lucreze ca damă de companie. A făcut acest lucru până a cunoscut un reprezentant al organizației non-profit care a ajutat-o să scape de calvar.

În baza datelor adunate de reprezentanții organizației respective, polițiștii italieni au reușit să o salveze pe româncă, dar și pe Kali, un indian de 23 de ani, un tânăr cu o familie numeroasă pe care trebuia să o întrețină și care a ajuns în Italia în baza unor documente false.

Kali a ajuns să fie exploatat și el de cei care i-au cerut 8.000 de euro pentru a achita cheltuielile cu transferul său în India.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românii din diaspora vor putea să îşi exercite dreptul de vot pe liste electorale suplimentare, propunere inițiată de toți liderii grupurilor parlamentare

Italian acuzat că ar fi abuzat ani la rândul de fetița iubitei, s-a sinucis în arestul unei secții de poliție din București