in

Șoc la Roma, româncă răpită, violată și torturată de directorul unui post de radio cunoscut

O româncă de 31 de ani a denunțat că proprietarul Radio Zerosei și cunoscut DJ de nivel internațional, care plătise 1.000 de euro pentru a petrece trei zile cu ea, a sechestrat-o și a violat-o. Femeia a suferit zile de teroare, sechestrată într-o casă din Settebagni. În final a reușit să evadeze și să dea alarma la poliție, scrie Corriere della Sera.

Au fost trei zile de coșmar. Bătută, insultată, violată și sechestrată într-o cameră. Umilință constantă, cu amenințarea de a fi bătută dacă refuza să satisfacă cele mai perverse dorințe ale proprietarului.

Dar, în cele din urmă, tânăra româncă în vârstă de 31 de ani – abordată de torționar în Via Salaria unde ea lucrează ca prostituată – a reușit să scape de casa lui din Settebagni și să cheme poliția, după ce a fost dusă către centru de un automobilist care trecea pe stradă.

Astfel, agenții secției de poliție Vescovio l-au arestat pe Francesco Cirioni, în vârstă de 39 de ani, o figură cunoscută în galaxia radio romană, deoarece este proprietarul postului Radio Zerosei, precum și un DJ destul de cunoscut și la nivel internațional, cu numele de scenă DJ Franceschino.

Acum, italianul de 39 de ani este închis în Regina Coeli acuzat de trafic de droguri și este cercetat pentru răpire, agresiune sexuală agravată și jaf.

Prima infracțiune este rezultatul descoperirii făcute în casa lui de anchetatori – care l-au blocat în apartamentul-închisoarea în care victima a fost sechestrată – a 75 de grame de hașiș, precum și a unei balanțe de precizie și material pentru ambalarea dozelor. Pentru celelalte acuze, însă, arestarea nu a fost validată, pentru că DJ-ul nu a fugit: l-au găsit acasă.

Fata a fost cea care a povestit cele 72 de ore de teroare trăite acasă la italianul de 39 de ani, care în fața ei a consumat droguri (crack) de mai multe ori, fumând dintr-o sticlă care a fost confiscată, s-a lăudat cu faptele sale de traficant de droguri și a ajuns să o bată și să o amenințe în timp ce urmărea un film pornografic, suspectând că tânăra ar fi vrut să-l denunțe.

Zile și nopți de nebunie, care au început după ce tânăra de 31 de ani acceptase 1.000 de euro pentru cele trei zile în compania bărbatului, căruia îi ceruse să nu o maltrateze. Și la început, Cirioni o dusese la un magazin să-i facă cadou două perechi de pantofi…

Dar ceea ce spera tânăra nu s-a întâmplat. Dimpotrivă. Violența s-a înrăutățit rapid: după fiecare act sexual împotriva voinței sale, victima era închisă într-o cameră.

Până ultima dată, sâmbătă seara, când DJ-ul i-a ordonat să se îmbrace și să machieze pentru a se întâlni cu un prieten de-al lui. „Trebuie să fii drăguț cu el, altfel te rup în bătaie”, a repetat el înainte de a ieși pe balcon pentru a-l suna pe prietenul lui.

O ocazie de care tânăra de 31 de ani a profitat imediat pentru a scăpa și a ajunge la strada pe care a oprit prima mașină. Și așa a fost salvată.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pavia, impact frontal între două autoturisme, un român de 52 de ani a murit pe loc

Cel mai vechi consilier local român din Italia, hotărât să candideze și în UK: ”Anglia este un teren fertil din acest punct de vedere”