in

Italian ucis în bătaie în trafic în România, totul a început din cauza unui banal accident rutier

Un afacerist venețian din domeniul încălțămintei, Flaviano Pampagnin, de 63 de ani, din Fossò, a murit la spitalul din Timișoara, după ce a fost agresat de un automobilist. Italianul, mutat în România pentru muncă de 23 de ani, a decedat la spital, unde era internat în stare deosebit de gravă de pe 2 august, în urma unei stări de rău ce a urmat unei neînțelegeri cu un tânăr.

Totul a început din cauza unui banal accident rutier. Mașina lui Pampagnin a atins-o pe cea a unui tânăr de 27 de ani, spărgându-i oglinda. Cei doi șoferi au coborât din autoturisme și întreprinzătorul și-ar fi recunoscut vina și l-a invitat pe tânăr la o întâlnire într-un moment ulterior pentru a rezolva chestiunea. Apoi au urcat fiecare la bordul propriei mașini și se părea că totul se încheiase aici. Însă, din păcate, pentru Flaviano Pampagnin nu a fost așa.

Românul l-a urmărit pe Pampagnin, tăindu-i calea și blocându-l. Apoi a coborât, a deschis portiera întreprinzătorului și l-a lovit cu bestialitate. Italianul a reușit să închidă portiera și să fugă, însă după ce a parcurs circa o sută de metri a făcut infarct.

Omul de afaceri și-a pierdut conștiența și mașina fără control a cauzat un alt accident. În acel moment au fost alertate echipajele de urgență, însă pentru italianul de 63 de ani situația era deja deosebit de gravă din punct de vedere clinic.

Bărbatul a suferit diferite fracturi la torace, însă situația lui a fost înrăutățită cel mai mult de neoxigenarea creierului timp de câteva minute din cauza infarctului.

Autopsia a stabilit că italianul a avut dublă ruptură a coloanei în zona cervicală.

Atacatorul este Dorin Zima, din Satu Mare. De profesie inginer mecanic, este manager într-o firmă din domeniul automotivelor. Zima a practicat baschet de performanță.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

În apă după ce a mâncat pizza, româncă moartă la o piscină de lângă Bologna

Rețeaua parlamentarilor de diaspora din Consiliul Europei, România absentă. Viorel Badea: ”Tăriceanu a declanșat intifada contra diasporei”