in

Mihai-Răzvan Ungureanu, desemnat oficial candidat la alegerile prezidențiale din 2014

Mihai-Răzvan Ungureanu, președintele Forței Civice, a fost desemnat oficial candidat al partidului la alegerile prezidențiale din 2014 în cadrul reuniunii Consiliului Național al formațiunii, care s-a desfășurat sâmbătă la Palatul Parlamentului.

Desemnarea acestuia a fost votată în unanimitate, fiind înregistrată o singură abținere, respectiv chiar a lui Mihai-Răzvan Ungureanu.

Interviu în exclusivitate, Mihai Răzvan Ungureanu: ”Românii din diaspora pot înțelege mai bine problemele reale ale României”

„Cred că este nevoie de un stat eficient, puternic, care să slujească interesul național. Interesul național este să avem o națiune sănătoasă, educată, prosperă. Interesul nostru național este să fim respectați de către toți partenerii noștri. Nu putem să fim prosperi sau să gândim spre viitor cu instituții de stat anchilozate, ineficiente, mediocre, lipsite de profesionalism, lipsite de resurse.

Cred că un candidat la președinție trebuie să aibă în atenție politicile publice esențiale ale statului. (…) Cred că salariile medicilor și ale profesorilor trebuie să crească pe seama responsabilității pe care și-o asumă”, a declarat Ungureanu, citat de Agerpres, în discursul său în calitate de candidat la prezidențiale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

2.000 de români au cerut demisia Guvernului: „Eşti un mincinos, jos Ponta, jos!”

Mariana Câmpeanu: „În alte țări, românii au devenit o supapă prin care politicienii încearcă să abată nemulțumirea populației”