in

Orgoliu criminal. A omorât un om pentru că i-a reproșat în trafic: „Așa sunteți voi, astia din Italia”

Un șofer de 21 de ani a fost condamnat la cinci ani de închisoare şi la plata unor despăgubiri de 30.000 de euro după ce şi-a pierdut cumpătul în trafic şi l-a lovit cu palma pe un bărbat.

Bărbatul lovit s-a dezechilibrat, a căzut lovindu-se cu capul de asfalt și după câteva zile de agonie a murit în spital, relatează ziaruldeiasi.ro.

Tânărul, Robert Dîscă, a fost găsit vinovat pentru infracţiunile de lovituri cauzatoare de moarte şi conducere fără permis, acesta recunosându-și faptele.

Incidentul s-a petrecut în luna aprilie. Atunci, victima, Ioan Iacob, de 63 de ani, din Roman, era cu treabă în Iași, iar drumul său s-a intersectat cu cel al lui Dîscă, care se afla la volanul unui BMW înmatriculat în Italia.

După ce s-au șicanat în trafic, cei doi au coborât din mașini. Dîscă spune că șoferul mai în vârstă l-a înjurat și i-a spus: ”Așa sunteți voi, ăștia veniti din Italia”.

Acesta l-a  lovit cu palma peste faţă. ”În urma loviturii, victima, Iacob Ioan, a căzut la pământ şi s-a lovit cu capul de asfalt, dând semne de inconştienţă. Intrat în panică, inculpatul a încercat să readucă în simţiri victima, aplicându-i câteva palme. După ce victima şi-a recăpătat cunoştinţa şi i-a spus inculpatului că se simte bine, inculpatul a ajutat-o să se retragă la marginea drumului“, se precizează în motivarea instanței.

Victimei îi curgea sânge pe gură şi pe nas, moment în care Dîscă a plecat de la faţa locului, întrucât se apropiau mai multe persoane.

Victima a ajuns ulterior la spital, iar în decurs de câteva zile starea lui s-a agravat și a murit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, ce sume se adună în Fontana di Trevi, simbol de frumusețe, atracție pentru milioane de turiști anual

Italia, a evadat din închisoare în ora de plimbare. ”Plecam să-mi văd copiii și soția în România”