in

Raed Arafat s-a IMPLICAT personal în scandalul Șoșoacă-Goracci: Am discutat cu ambasadorul Italiei

Într-o conferință de presă, Raed Arafat a recunoscut că s-a implicat în conflictul dintre senatoarea Diana Șoșoacă și jurnalista italiană. Lucia Goracci.

Raed Arafat a precizat că a discutat cu ambasadorul Italiei în România, care i-a precizat că nu există reproşuri faţă de modul în care a acţionat Poliţia.

Asta după ce jurnalista a acuzat, prectic, POLIȚIA ROMÂNĂ DE SECHESTRU, afirmând că ea și echipa ei AU FOST ELIBERAȚI la intervenția Ambasadei Italiei.

„Sechestrul” Goracci, prof. Augusto Sinagra: „Cer scuze României și românilor pentru această defăimare”

Ministrul de Interne: „Poliția a acționat corect”

În aceeași conferință de presă, ținută la Zalău, conform agerpres.ro, ministrul de Interne Lucian Bode a spus că din punctul său de vedere poliţiştii au intervenit corect în incidentul dintre senatoarea Diana Şoşoacă şi echipa de jurnalişti italieni.

„Din punctul meu de vedere, al ministrului Afacerilor Interne, poliţiştii au intervenit corect, au respectat toate procedurile.

În primul rând, au ajuns, în urma solicitării la 112, în mai puţin de patru minute la faţa locului. Imediat, au procedat la aplanarea acelui conflict, iar în momentul în care au aplanat conflictul, conform procedurilor legale în astfel de situaţii, au invitat persoanele implicate în conflict la secţia de poliţie. (…)

Am fost anunţat în seara zilei de vineri. Am ştiut despre acest incident. De asemenea, ambasadorul Italiei în România a fost informat de către conducerea MAI în seara zilei de vineri”, a declarat Lucian Bode, conform Agerpres.

Ministrul de Interne a adăugat faptul că a înţeles că atât jurnaliştii, cât şi senatoarea sunt nemulţumiţi de modul în care s-a acţionat, dar că şi el este nemulţumit că un poliţist a fost bruscat în acest incident.

„Eu, ministrul Afacerilor Interne, vă spun că sunt foarte nemulţumit că un poliţist, participant la această activitate a fost împins, i s-a pus mâna în gât şi a fost tras de uniformă, iar cel care s-a dedat la aceste fapte de ultraj este în libertate”, a precizat Lucian Bode.

Ministrul de Interne a adăugat faptul că există două dosare penale în lucru în acest caz şi că are încredere că la finalul acestor anchete toţi cei vinovaţi vor plăti.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3]
ascunsi camion jucarii

Voiau să ajungă ilegal în Italia, ascunși într-un camion plin cu jucării

ministru interne scandal

Prima reacţie a ministrului Bode în scandalul momentului: „Polițiștii au acționat CORECT”