in

Voiau să ajungă ilegal în Italia, ascunși într-un camion plin cu jucării

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat, ascunşi într-un automarfar încărcat cu jucării, şase cetățeni din Afganistan care încercau să treacă ilegal frontiera de stat în Ungaria.

În data de 15.12.2021, în jurul orei 09.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, conducând un ansamblu rutier format din cap tractor şi semiremorcă, ambele înmatriculate în România.

Şoferul transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, jucării pe ruta România-Italia.

Reguli noi la intrarea în Italia: TESTARE şi pentru vaccinaţi

Erau cetățeni din Afganistan, solicitanți de azil în România

În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul marfă, șase cetăţeni străini.

Persoanele au fost preluate și transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan, solicitanți de azil în România.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activității infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Silvio Berlusconi visează să fie Președintele Italiei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
sosoaca rai uno

Iohannis, despre scandalul Șoșoacă-Goracci: „Cer să se verifice la SÂNGE”

raed arafat in scandalul sosoaca goracci

Raed Arafat s-a IMPLICAT personal în scandalul Șoșoacă-Goracci: Am discutat cu ambasadorul Italiei