in

Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid: «Nu ascultaţi ştirile nefondate despre vaccin»

Raed Arafat s-a vaccinat luni împotriva COVID-19. Șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a spus că este un gest de normalitate și că a preferat să îl facă public pentru a arăta că face ceea ce recomandă. Arafat a adăugat că abia a așteptat acest moment.

„Eu abia am așteptat să mă vaccinez. Este un gest de normalitate. Nu recomandăm oamenilor să se vaccineze, dacă nu ne vaccinăm și noi. Îndemnul meu este ca toți să înțeleagă că aceasta e speranța în acest moment ”, a spus Arafat după vaccinare.

El le-a recomandat oamenilor să nu asculte știrile nefondate și să caute surse sigure, oficiale, justificate științific.

„Cei care amână și nu vor să se vaccineze au varii motive – să aștepte, să mai vadă, poate au crezut unele păreri. Nu e la ordin, explicăm și cine dorește se vaccinează.

Arafat s-a vaccinat la Spitalul ”Dimitrie Gerota” din subordinea Ministerului de Interne, împreună cu mai mulți angajați ai instituţiei pe care o conduce.

În opinia sa, campania de vaccinare merge bine în România, comparativ cu celelalte țări europene.

A patra tranșă de vaccin Pfizer a ajuns luni dimineață în România, cele 150.150 de doze fiind transportate cu aeronavele care au aterizat pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca și Timișoara urmând să fie distribuite la Institutul Cantacuzino din Capitală și către centrele din țară.

https://www.facebook.com/departamenturgente/videos/229273988787389

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cremona, doi români au încercat să jefuiască casa unui preot. ”Au fugit când m-au auzit chemând poliția”

Trei români morți într-o mașină ce venea din Italia, alți doi răniți, au intrat în plin într-un utilaj de deszăpezire