in

Cremona, doi români au încercat să jefuiască casa unui preot. ”Au fugit când m-au auzit chemând poliția”

Asalt nocturn asupra casei preotului paroh din San Bernardino, din provincia Cremona. Don Lorenzo Roncali (foto) îi vede pe hoți, este amenințat, dar reușește să-i pună pe fugă înainte ca ei să poată face vreun rău, scrie Il Giorno.

S-a întâmplat pe data de 7 ianuarie, în jurul orei 2. Pastorul a fost trezit de niște zgomote care veneau din curtea casei sale. S-a uitat pe fereastră la primul etaj și a observat un bărbat în interiorul curții, lângă ușa din față și un altul în piața bisericii. Don Lorenzo l-a întrebat ce face la acea oră a nopții în curtea sa, iar bărbatul, pe neașteptate, a răspuns că el caută niște pâine. O scuză banală și deloc plauzibilă pe care preotul paroh nu a crezut-o.

În acel moment, Don Lorenzo i-a cerut bărbatului să plece, dar hoțul, deloc înspăimântat, a început să-l amenințe, promițând că va reveni a doua zi să-și ardă casa dacă va avertiza poliția. Don Lorenzo nu s-a lăsat intimidat de amenințările străinului, și-a luat telefonul mobil și a sunat la poliție.

În acel moment, bărbatul, de aproximativ 30 de ani, a deschis poarta de intrare, a ajuns la complicele care îl aștepta în piața bisericii și au fugit. ”Nu au avut timp să fure nimic – spune preotul paroh – omul a intrat din lateralul pieței urcându-se peste gard și a plecat doar când m-a auzit chemând poliția”.
 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Agresiune șoc la Roma, un român I-A DAT MASCA JOS unei italience și a sărutat-o: condamnat pentru viol

arafat vaccin

Raed Arafat s-a vaccinat anti-Covid: «Nu ascultaţi ştirile nefondate despre vaccin»