in

Agresiune șoc la Roma, un român I-A DAT MASCA JOS unei italience și a sărutat-o: condamnat pentru viol

Totul s-a întâmplat în câteva secunde la gara Termini. S-a prezentat ca vânzător ambulant de iconițe, i-a coborât masca chirurgicală și a sărutat-o pe gură. Ea a țipat, carabinierii au intervenit și l-au reținut pe tânărul de 30 de ani.

Acum bărbatul a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare, la cererea procurorului care se ocupă de dosar, Antonio Verdi. Acuzația este de agresiune sexuală.

Era 11 august 2020, în plină pandemie. O fată coboară din tren, tocmai a ajuns la Roma. Gara Termini, puțin aglomerată și fierbinte. Fata poartă mască. Așteaptă un prietene, să vină să o ia cu mașina, și se plimbă printre magazine. În cele din urmă, iese spre via Marsala.

Între timp, un bărbat apareîn fața ei, Ioan Bogdan, un român de 30 de ani. Vrea să-i vândă niște iconițe. Fata refuză. El insistă. Tânăra se oprește, decide să se uite la acele cartoane pe care tânărul de 30 de ani i le oferă cu obstinație. Este un moment. În acel moment, bărbatul îi coboară rapid masca și îi dă un sărut.

Victima e în stare de șoc, nu-i vine să creadă că i s-a întâmplat așa ceva, în timp ce românul se îndepărtează într-un ritm alert. Fata țipă, ochii ei sunt larg deschiși. Nu se aștepta la un asemenea gest. De asemenea, se teme să fi contractat coronavirusul. Într-o gară semi-pustie, la mijlocul lunii august, strigătele sale răsună. Apar doi carabinieri.

Este agitată. Încearcă să explice. În timp ce plânge, își pune masca pe care bărbatul i-a scos-o. Îl descrie pe românul de 30 de ani care a atacat-o. „A vrut să-mi vândă o iconiță și apoi mi-a sărutat și s-a îndepărtat”. Îl indică în gară, în timp ce, tot mai departe, încearcă să dispară.

Cei doi carabinieri îl urmăresc. „Stai”, strigă ei. El își continuă drumul de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Carabinierii pun mâna pe el. În acel moment, el neagă că a atins-o, explică faptul că îi vindea doar iconițe. Poate că fata l-a confundat.

Evident, nu este adevărat. Reconstrucția este confirmată de investigația minuțioasă a anchetatorilor. La gara Termini există un sistem de supraveghere video, din care pot fi extrase orice imagini.

Ioan Bogdan, pe 14 august, este acuzat de violență sexuală. Cinci luni mai târziu, judecătorii îl condamnă la închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
papa francisc vaccin

Papa Francisc va fi vaccinat în această săptămână. «Toată lumea ar trebui să se vaccineze. Te joci cu viața ta, dar te joci și cu viața altora»

Cremona, doi români au încercat să jefuiască casa unui preot. ”Au fugit când m-au auzit chemând poliția”