Menu
in

Român întors din Italia și plasat în izolare, rupt în bătaie de un vecin pentru că a ieșit din casă

Un bărbat care venise din Italia și fusese plasat în izolare la domiciliu n-a mai rezistat în casă și a ieșit pe stradă, ca să meargă până la primăria din Laloșu să ia o adeverință. Ghinionul lui e că un vecin l-a văzut și, știind că respectivul nu are voie să iasă din casă, s-a pierdut cu firea și l-a luat instant la bătaie, furios pe inconștiența acestuia. Amândoi s-au ales cu dosare penale

Un bărbat din Laloşu, judeţul Vâlcea, a venit din Italia în data de 2 martie 2020, a aterizat pe Aeroportul din Craiova, iar acolo autorităţile i-au recomandat să se autoizoleze la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Miercuri, vâlceanu nu a mai rezistat în casă şi a ieşit pe stradă, intenţionând să meargă la sediul Primăriei Laloşu să-şi ia o adeverinţă, informează gazetavalceana.ro, citată de observator.tv. 

El a fost văzut de unul dintre vecinii său, care ştia că este venit recent din Italia, şi a fost luat la bătaie. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Vâlcea, cei doi bărbaţi implicaţi s-au ales cu dosare penale. Unul pentru că nu a respectat măsura autoizolării, iar celălalt pentru loviri şi alte violenţe.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version