in

Românii nu pot plăti taxele la sediile Fiscului dacă nu au certificat de vaccinare

Românii nu vor putea plăti taxele la sediile Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) sau ale primăriilor, timp de cel puțin 30 de zile, dacă nu dețin certificat verde care să dovedească vaccinarea sau testarea de Covid-19.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat, luni, că noile restricții, intrate în vigoare de luni, 25 octombrie, timp de o lună, prevăd că cetățenii nu pot intra în instituțiile publice dacă nu au certificat verde.

Astfel, aceștia fie își plătesc taxele online, pe ghiseul.ro, fie așteaptă să se ridice restricțiile sau se vaccinează împotriva Covid-19.

Arafat a explicat că cetățenii pot intra în sediile instituțiilor, fără certificat verde, doar pentru ridicarea pensiilor sau a diverselor ajutoare sociale.

RESTRICŢII în România: carantină de noapte, certificat verde, nunţi şi petreceri complet interzise

”Plata taxelor, nu cred. Vor trebui să fie, totuși, să plătească online, fie așteaptă. Deci la acest moment am vorbit doar de prestațiile sociale, adică să ridice pensie, să ridice orice, dar nu ca să intre să plătească alte chestii. La orice chestie putem să găsim 100 de excepții necesare. Nu vom aplica aceste excepții acum. (…) Sunt date excepții pentru a funcționa lucrurile normal în următoarele 30 de zile. Restul poate fi amânat sau peste tot se poate plăti online. Deci toate aceste dări, toate aceste taxe sunt accesibile, cred că este ghiseul.ro, și acolo găsiți cum să le plătiți”, a spus secretarul de stat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
bologan contra romanilor no Green Pass

Ambasadorul Bologan, atac nimicitor la românii No Green Pass: „Sunteți doar rezidenți”

romani no green pass italia

„Nu suntem conspiraționiști”, un român din Italia răspunde acuzațiilor ambasadorului Bologan