Menu
in

România protestează: peste 7.000 de membri USL, la Arcul de Triumf. 600 de oameni, la Universitate

Aproximativ 600 de persoane protestează, pentru a şaptea zi consecutiv, în Piaţa Universităţii, în timp ce, în paralel, la Arcul de Triumf s-au adunat în jur de 7.000 de participanţi la mitingul organizat de USL.

Liderii Opoziţiei, Victor Ponta şi Crin Antonescu, au urcat pe scena amenajată la Arcul de Triumf, pentru a le vorbi celor 7.000 de simpatizanţi aflaţi în piaţă. „Suntem aici în stradă pentru că vrem o Românie liberă şi corectă!„, a fost mesajul liderului PNL.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a susţinut că primul său mesaj este pentru cei care protestează în Piaţa Universităţii şi în peste 60 de oraşe din România. „Nu ştiu pe cine veţi vota, dar vă iubim, suntem alături de voi şi vă iubim”, a spus el. „Compatrioţi din case, noi, opoziţia, nu vom promite ce nu putem face. Nu promitem sume de bani, dublări de salarii. Ceea ce promitem sunt cinste, pricepere şi cuviinţă”.

La rândul său, Victor Ponta a declarat că „este vorba de o bătălie a lui Băsescu cu românii„.

Manifestanţii au steaguri tricolore şi pancarte, pe care scrie „Un pitic şi cu un chior şi-au bătut joc de popor”, „Băsescu, nu uita, România nu te vrea”, „Voinţa poporului, demisia dictatorului”, „Băsescu – PDL, datorii, hoţie, şomeri, sărăcie”, „Suntem cetăţeni, nu viermi”, „Alegeri anticipate”.

De asemenea, aceştia au un poster de mari dimensiuni pe care este desenată o cruce, pe care sunt iniţialele PDL şi pe care mai scrie „Dumnezeu să nu-i ierte”. Manifestanţii strigă sloganuri, în special „Jos, Băsescu!”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Exit mobile version