in

România TV: Radu Mazăre AR FI EVADAT din închisoare în Madagascar. Poliția Română nu infirmă știrea

UPDATE: Ministrul Afacerilor Externe din Madagascar, Naina Andriantsitohaina, a declarat pentru Libertatea, că fugarul Radu Mazăre nu a evadat, fiind în continuare în custodia autorităților malgașe.

”Nu e adevărat că Radu Mazăre a evadat!”, a declarat Andriantsitohaina pentru Libertatea. ”Cetățeanul român e în custodia noastră”, a mai adăugat șeful diplomației din Madagascar.

Știrea inițială: Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, ar fi evadat din închisoare, a anunțat  România TV. Poliția Română nu a infirmat inițial știrea. El ar fi trebuit să fie extrădat și urma să ajungă în România în 20 mai.

De-a lungul timpului, din închisoarea în care se află fostul edil al Constanței au mai evadat 120 de persoane.

„În referire la aspectele apărute în spațiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internațional, Radu Ștefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliției Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens”, au declarat reprezentanți ai Poliției Române.

UPDATE: Autobuz școlar răsturnat în provincia Padova, șoferul român CONSUMASE BĂUTURI ALCOOLICE

Fostul primar al Constanţei a afirmat că după ce îşi va ispăşi pedeapsa în România se va întoarce în Madagascar pentru tot restul zilelor. Radu Mazăre ar fi trebuit să ajungă în țară în 20 mai. Escorta care se pregătea să-l aducă pe fostul primar al Constanței era pregătită.

„Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, și în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârșitul zilelor”, a declarat Radu Mazăre pentru Antena 3.

Radu Mazăre a fost condamnat la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul Polaris. În acest dosar figurează și omul de afaceri și prietenul controversat al fostului lider PSD, Sorin Strutinsky. Mazăre ar fi prejudiciat statul român cu zeci de milioane de euro, punând la cale o afacere extrem de costisitoare pentru constănțeni.

Primarul a primit mită, conform rechizitoriului procurorilor DNA, de la firma Polaris prin intermediari, iar apoi le-a oferit acestei firme mai multe contracte bănoase prin care aceasta deținea monopolul pe mai mulți ani în proiectele de salubrizare ale orașului dobrogean. Mazăre a mai primit o condamnare în alt dosar, cel al retrocedării ilegale a mai multor terenuri din Mamaia.

 

Radu Mazăre și-a luat cererea de emigrare în Madagascar din Italia: ”Avea cazier judiciar curat și pașaport nou-nouț”

Radu Mazăre, prins în Madagascar, autoritățile române discută detaliile unei eventuale extrădări

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

UPDATE: Autobuz școlar răsturnat în provincia Padova, șoferul român CONSUMASE BĂUTURI ALCOOLICE

Nouă secții de votare din străinătate AU FOST MODIFICATE! Cazuri și în Italia, Spania, Germania