in

UPDATE: Autobuz școlar răsturnat în provincia Padova, șoferul român CONSUMASE BĂUTURI ALCOOLICE

Astăzi, în jurul orei 13.40, într-o localitate din Italia, un autobuz cu copii care ieșeau de la școală, s-a răsturnat iar șoferul a fugit de la locul accidentului. Șapte copii au ajuns la spital.

În localitatea Arqua Petrarca, comună din nord-estul Italiei, în provincia Padova, regiunea Veneto, un autobuz școlar cu 15 copii din clasele 1-8, s-a răsturnat pe marginea șoșelei, șapte dintre ei fiind transportați la spital. La volanul vehiculului se afla un șofer român, în vârstă de 51 de ani. Omul a părăsit locul accidentului fiind prins după câteva ore, în jurul orei 16.

Accident mortal la Brescia, muncitor român, tatăl a trei copii, a adormit la volan și s-a ciocnit de o stâncă

Inexplicabilă atitudinea șoferului român, care a lăsat copiii răniți fără să le acorde vreun ajutor. După primele cercetări încă nu s-a stabilit dinamica accidentului, iar forțele de ordine nu au comunicat dacă șoferul consumase alcool sau i se făcuse rău în timp ce conducea.

ACTUALIZARE 19:30 (digi24.ro)- S-a stabilit că șoferul consumase băuturi alcoolice. El este născut în România, dar are dublă cetățenie. Carabinierii au făcut publică o fotografie, iar numele lui a apărut și în presă: Denis Panduru. În autobuz erau 20 de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani.

Bărbatul a fost găsit de Carabinieri după câteva ore și a încercat din nou să fugă, însă fără succes. El se află acum în arest și i se vor face controale pentru a stabili starea sa psihică, polițiștii vor să afle și dacă era băut în momentul accidentului. Copiii nu sunt în stare gravă, dar vor rămâne internați câteva zile.

Românul riscă acum închisoarea, iar fapta sa a atras, din nou, un val de critici asupra comunităților de români stabiliți în Peninsulă.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Muncitor român grav rănit la muncă la Milano: Zdrobit de o bară de metal de 50 kg, căzută de la 6 metri înălțime

România TV: Radu Mazăre AR FI EVADAT din închisoare în Madagascar. Poliția Română nu infirmă știrea