in

Tatăl fetiţei ucise la Arad munceşte în străinătate: „Sunt copleșit de durere”

Cuvintele nu pot exprima durere pe care o simte tatăl biologic al Antoniei, de când a aflat că fiica lui a fost ucisă cu sălbăticie și mai apoi incendiată de către actualul partener de viață al fostei sale soții. Bărbatul munceste în străinătate, în Olanda, şi a aflat despre crima odioasă de la știri.

„Sunt copleșit de durere. Nu am vorbit cu nimeni, nici cu mama copiilor. Nu știu nimic, sunt în șoc! Am auzit din presă totul, nici aer nu mai am. Mama avea grijă mare de copii. Când ne-am despărțit pe 30 decembrie anul trecut a plecat în România cu copiii și am crezut că sunt pe mâini bune. Apoi ea s-a cuplat cu un băiat, nu-l cunosc, dar mi-a zis că vrea să fie cu el, să se iubească, să fie împreună. 

Criminalul fetiţei de la Arad a recunoscut. A ucis-o pentru că voia să se JOACE

Vreau să vin în România să-mi iau băiețelul. Am avut o problemă anul trecut cu ea. A ars copiii în noiembrie când a fost cu un domn în Paris. A stat 12 zile fata în spital în Paris. 

Când ne-am despărțit ea a cunoscut un băiat. A luat-o cu tot cu copii din România și au plecat în Paris. I-am aprobat cererea pentru copii să se ducă la noua ei iubire în septembrie, iar în noiembrie mi-a spus că s-au accidentat fata și băiatul, s-au ars, iar eu am plecat din Olanda în Franța și mi-am luat copilul acasă, pe băiat. Apoi m-am dus și le-am luat și pe ea și pe fată. Au stat la mine noiembrie și decembrie și au plecat în România. Apoi să aflu că în Paris a cunoscut pe altcineva când era cu acel domn. Acolo în Paris l-a cunoscut pe acest om care a recunoscut că a ucis fetița. 

I-am trimis bani în urmă cu șapte zile și a rămas să merg să iau copiii la mine în vacanță trei săptămâni”, a povestit tatăl natural al Antoniei, la Antena 3

Detalii cutremurătoare

Concubinul mamei fetiței ucise și incendiate în Arad, bănuit de omor, a fost arestat preventiv marți seara, printr-o decizie a magistraților de la Tribunalul Arad.

Tânărul de 23 de ani a recunoscut însă, în faţa anchetatorilor, că ucis-o pe Antonia. Explicaţia e la fel de halucinantă ca gestul în sine. Micuţa de patru de ani l-ar fi enervat pentru că voia să se joace cu el. Într-un acces de furie, bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare. Martor forţat la crimă a fost fratele mai mic al fetei.

Totul s-a întâmplat marţea trecută. Mama fetei, însărcinată cu fiul bărbatului, a plecat la maternitate, ca să nască. I-a lăsat în grija bărbatului pe Antonia şi pe fratele ei mai mic. Ambii, copiii ei dintr-o altă relaţie. Câteva ore mai târziu, Antonia era moartă. Individul nu s-a pierdut nicio clipă cu firea. Timp de câteva ore a plănuit cum să scape de trupul ei. A spălat-o ca să şteargă probele, apoi i-a îndesat trupul într-o valiză. Înainte să plece de acasă a luat şi două sticle de acetonă cu el.

Terenul unde a incendiat trupul copilei e la cinci minute distanţă cu maşina. Cunoştea zona. I-a cerut taximetristului să îl lase un pic mai departe de câmp. Apoi a luat-o pe jos. L-a luat şi pe fratele Antoniei cu el. Ca să-l ţină ocupat şi să nu i pună întrebări l-a lăsat să se uite la desene animate pe telefon. Când a crezut că şi a ascuns urmele, s-au întors apoi acasă, cu un alt taxi. În aceaşi zi, l-a dus pe fratele copilei la bunici. Nu a suflat o vorbă despre ce a făcut. Ba chiar, a postat fotografii cu nou-născutul lui.

Când mama copilei s-a întors acasă, a minţit-o că fata ar fi căzut în baie, s-ar fi lovit la cap de cadă, iar el, speriat, a ascuns trupul. Iar ea l-a crezut.

Mai mult, l-a compătimit. Au văzut împreună imaginile cu chipul reconstituit al fetei şi au decis că vor merge la poliţie. Doar că, între timp, un vecin a recunoscut-o pe Antonia şi a alertat Poliţia.

Bărbatul a recunoscut însă în faţa anchetatorilor că obişnuia să se drogheze. Cu o substanţă ieftină, şoricioaică

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 11 In medie: 4]
florin prigoreanu

După 15 ani de muncă în Italia: «Acum mă ocup de afacerea mea, la mine ACASĂ»

romanca impuscata italia

A împușcat o româncă în parcarea unui supermarket, italian condamnat la 15 ani de închisoare