in

Traian Băsescu îl atacă dur pe Blaga: PDL nu poate fi condus prin căprărie

Preşedintele României, Traian Băsescu, l-a atacat dur pe Vasile Blaga, secretarul general al PDL, din cauza faptului că acesta a făcut public faptul că a avut întâlniri cu şeful statului.

Traian Băsescu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă din Covasna, că nu înţelege ce avantaj a avut sau de ce consideră Blaga că ar avea un avantaj, pentru că a vorbit cu preăedintele ţării, relatează Gândul.

„Nu mi-a placut deloc tipul acesta de speculaţie publică şi faptul că sunt folosit în campanie şi cu interpretari de schimbare de susţinere”, a spus Băsescu.

Şeful statului a continuat atacul spunând că PDL nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte. El şi-a reconfirmat susţinerea pentru actualul preşedinte al partidului, Emil Boc.

Vasile Blaga este considerat principalul concurent al premierului Emil Boc în lupta pentru preşedinţia PDL.

Blaga, ripostă tăioasă

Secretarul general al PDL răspunde la atacul lansat de preşedintele Traian Băsescu duminică. Blaga sugerează voalat că dacă el este caporal, atunci şi şeful statului a fost acelaşi lucru când conducea PD.

„Eu am spus în permanenţă (…) că partidul trebuie condus ca în perioada 2001-2004. Dacă atunci a fost condus de un caporal, atunci aşa o să-l conduc şi eu”, a declarat Blaga, întrebat despre atacul şefului statului la adresa sa, care a spus că PDL „nu poate fi condus prin căprărie, n-are nevoie de un caporal, ci de un preşedinte”, informează MEDIAFAX. Vasile Blaga a mai declarat că el niciodată nu a afirmat că l-ar fi făcut pe Traian Băsescu primar sau preşedinte al ţării, dar că activitatea sa în echipa de campanie poate fi evaluată. În perioada 2001-2004, partidul a fost condus de Traian Băsescu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Alegeri 2011/ Marius Luca, cel mai tânăr candidat

La Milano s-a înfiinţat prima filială a PSD Diaspora