in

Tricolorul românesc, fluturat la marșul de susţinere al lui Donald Trump

Susţinătorii ai lui Donald Trump s-au adunat miercuri, în Washington D.C, în ceea ce s-a numit ”Marșul Salvării Americii”, pentru a contesta rezultatul alegerilor prezidențiale din 3 noiembrie, în condiţiile în care Congresul s-a întrunit pentru a-l confirma pe Joe Biden drept noul preşedinte al Statelor Unite.

Printre steagurile fluturate în fața Capitolului, se vede şi tricolorul. O imagine cu tricolorul a fost postată și pe pagina de Facebook „Călin Georgescu, premierul nostru”, susținută de partidul AUR. „

Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marșul de susținere a lui #Trump. Patrioții americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democrați împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franța și alte puteri vrăjmașe și s-au strâns precum moții lui Horea, Cloșca și Crișan sau Avram Iancu la Țebea. România este alături de frații americani”, se arată în mesaj. Acesta a fost distribuit de 2.000 de oameni.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Insurecție în America, Jake Angeli, de origine italiană, este „șamanul” care a condus asaltul asupra Congresului de la Washington

O bătrână a murit la Genova după vaccinul Covid, a făcut hemoragie cerebrală. Autoritatea sanitară: „Momentan nu există conexiune”