in

O bătrână a murit la Genova după vaccinul Covid, a făcut hemoragie cerebrală. Autoritatea sanitară: „Momentan nu există conexiune”

Este primul caz în Italia. O femeie în vârstă de 89 de ani – care locuia într-o rezidență pentru bătrâni din Genova – a murit de hemoragie cerebrală după ce a fost supusă vaccinării anti-Covid.

Având în vedere concomitența evenimentelor, au fost lansate investigații de autopsie, dar Alisa, autoritatea sanitară din Liguria spune că „în acest moment nu există legături cauzale directe între hemoragie și vaccin”.

Bătrâna a fost vaccinată joi, 5 ianuarie. „La scurt timp după aceea, pacienta a suferit o hemoragie cerebrală și o erupție pe piele.

Femeia a fost transportată de urgență la secția de urgență a spitalului Villa Scassi, unde a murit în această dimineață”, a comunicat Alisa în 6 ianuarie, potrivit Corriere della Sera.

De când vaccinările au început în Europa, au fost raportate cel puțin alte două cazuri de deces după vaccin, dar după investigațiile de autopsie, legăturile deceselor cu vaccinul au fost excluse.

În ultimele zile, o femeie în vârstă a murit din cauza unui infarct în Slovenia imediat după ce a fost vaccinată cu Pfizer-BioNTech. Femeia a avut anterior un infarct. Primele constatări nu au corelat cele două evenimente, chiar dacă o comisie a fost înființată în acest caz.

În Portugalia, o asistentă de 41 de ani a murit la 1 ianuarie după ce a primit vaccinul la 30 decembrie. Femeia nu a suferit de efecte secundare, dar a murit în somn.

De asemenea, în acest caz, rezultatele preliminare ale autopsiei exclud o legătură cu injecția, chiar dacă cauzele decesului nu au fost clarificate.

În primul caz italian, o anchetă va fi lansată la Genova.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tricolor sua

Tricolorul românesc, fluturat la marșul de susţinere al lui Donald Trump

Actorii români de la ”Lightwave Theatre Company” au impresionat-o pe Maria De Filippi: ”I-ați făcut pe toți să plângă din sală”