in

Tudor Gheorghe, dezvăluiri incredibile: «M-am drogat cu heroină! M-am dezbrăcat în pielea goală şi m-am culcat în cadă»

Cunoscutul muzician Tudor Gheorghe, 75 de ani, a povestit despre un episod incredibil din cariera sa. Artistul s-a drogat cu heroină când a fost în Statele Unite ale Americii.

„Eram la un prieten la Long Island. Ne-am întâlnit într-o seară cu doi doctori şi ei plecaţi din România. A venit vorba de drogaţi şi de chestii d-astea. I-am spus că i-am văzut cum erau vai de mama lor… Şi m-au întrebat: Vrei să vezi cum e? Curiozitatea, normal. Era heroină. Şi m-au injectat.

Nebunia a fost că i-am pus să mă şi filmeze. Am stat cu ei de vorbă, am devenit volubil, dar odată mi s-a dus filmul. M-am dus să mă culc, într-o casă d-asta tipic americăneasca, livingul jos şi sus dormitoarele. Am urcat, dar în loc să mă duc să mă culc în dormitor, m-am dezbrăcat în pielea goală şi m-am culcat în cadă. Dădeam din mâini, ultima imagine pe care o văzusem era cum ninge. Totul era argintiu, era o nebunie”.

Artistul a continuat: „M-am trezit cu o sete și-o foame de dulce… Îmi scrisese Emil pe-un carton: „Ai tort de înghețată! Coca-Cola”. M-am trezit cu o durere de cap! Nu m-a durut capul niciodată, dar de data asta mă durea aerul din jurul capului. Dacă puneam mâna mai aproape de cap îmi crăpa! Ăia stăteau jos și se uitau la mine…Cum e?…Nenorocire!”.
«Mi-au zis așa: Avem două variante. Ori mai facem o doză mică și-ți ia durerea cu mâna, ori bei ca pe bere sticla asta de whisky…»

Să nu mai văd chestia aia cu seringă. Dă-mi whisky-ul. Am fost aproape de comă alcoolică și m-am dus în pat. După 48 de ore mi-am revenit, dar ca actor trebuia să știu experiența asta. Dumnezeu să vă ferească copilașii de chestia asta. Salut, din momentul ăla nu mi-a mai trebuit. A fost o experiență pe care am făcut-o de nebun total, dar asta a fost”, a povestit muzicianul la emisiunea lui Ovidiu Ioanitoaia, de la gsp.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Macerata, și-a exploatat iubita minoră pentru a face rost de bani pentru droguri, român condamnat la trei ani de închisoare

Palermo, și-a abandonat copilul la spital când a aflat că este infectat cu noul coronavirus, polițiștii au dat cu greu de urma femeii