in

Macerata, și-a exploatat iubita minoră pentru a face rost de bani pentru droguri, român condamnat la trei ani de închisoare

Andrei N., un român de 24 de ani stabilit în Italia, a fost condamnat la trei ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de implicarea iubitei sale minore în lumea consumului de droguri și de exploatarea acesteia. Iubita românului a fost ucisă când avea doar 18 ani.

Andrei și Pamela Mastropietro s-au cunoscut în 2017, când fata încă era minoră. Conform Cronache Maceratesi, citat de observatornews.ro, imediat părinții italiencei au intrat la bănuieli, iar mama Pamelei a depus o plângere împotriva românului.

Totul după ce femeia i-a descoperit pe telefon, fiicei sale, mesaje despre consumul de droguri, dar și după ce a observat dispariția din casă a unor obiecte despre care se presupune că au fost valorificate de Pamela, la indicațiile românului, pentru obținerea banilor pentru droguri. Mai mult, ancheta a scos la iveală faptul că Andrei N. ar fi convins-o pe Pamela să se prostitueze pentru a face rost de bani de droguri.

În ianuarie 2018, Pamela Mastropietro, care abia împlinise 18 ani, a fost găsită moartă în Macerata. A fost ucisă de nigerianul Innocent Oseghale, unul dintre clienți. Andrei N. a fost condamnat la trei ani de închisoare, în timp ce nigerianul a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea tinerei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Carantină nocturnă în Lombardia, Campania și Lazio, iată formularul de autocertificare. Amenzi între 400 și 3.000 de euro pentru contravenienți

tudor gheorghe

Tudor Gheorghe, dezvăluiri incredibile: «M-am drogat cu heroină! M-am dezbrăcat în pielea goală şi m-am culcat în cadă»