in

Palermo, și-a abandonat copilul la spital când a aflat că este infectat cu noul coronavirus, polițiștii au dat cu greu de urma femeii

Cazul unei femei care și-a abandonat bebelușa nou-născută în spital, după ce a aflat că fetița este infectată cu noul coronavirus, a revoltat opinia publică din Italia. După ce testul a ieșit pozitiv, femeia a dispărut pur și simplu, abandonându-și bebelușa în spital. Medicii au alertat poliția.

Cazul vine după ce o familie de români și-au abandonat copilul. CITEȘTE AICI

Săptămâna trecută, o tânără și-a dus copila la unitatea de primiri urgențe a spitalului Di Cristina din Palermo, pentru a afla dacă micuța este infectată cu noul coronavirus. După ce testul a ieșit pozitiv, femeia a dispărut pur și simplu, abandonându-și bebelușa nou-născută în brațele medicilor.

„Am încercat câteva zile la rând să o găsim pe mamă, însă demersul nu a avut succes. Așa că am alertat poliția”, a declarat pentru publicația quotidiano.net, citată de observatornews.ro, medicul Marilù Furnari, de la spitalul Di Cristina din Palermo.

Imediat, oamenii legii au demarat investigațiile pentru a da de urma femeii. Au verificat inclusiv imaginile filmate de camerele de supraveghere și într-un final, au găsit-o. Între timp, copila a fost încredințată directorului medical în așteptarea activării serviciilor sociale. De asemenea, procurorii au demarat o anchetă privind neglijarea minorilor.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
tudor gheorghe

Tudor Gheorghe, dezvăluiri incredibile: «M-am drogat cu heroină! M-am dezbrăcat în pielea goală şi m-am culcat în cadă»

Un episcop ortodox român din diaspora REACȚIONEAZĂ, după ce papa Francisc a declarat că susține cuplurile homosexuale: „Flagrantă contradicție”