in

Embleme tricolore cu ocazia Centenarului Marii Uniri, oferite de Asociația Românilor din Italia, CCIRO Italia, InfoCons și CNMR

Asociația Românilor din Italia, CCIRO Italia, InfoCons și CNMR vor distribui vineri, 30 noiembrie între orele 06:00-07:00 la stațiile de metrou Anagnina, Ponte Mammolo și Laurentina din Roma embleme tricolore în ocazia Centenarului Marii Uniri.

ROMA, 29 noiembrie 2018 – Asociația Românilor din Italia, CCIRO Italia, InfoCons și CNMR vor distribui vineri, 30 noiembrie între orele 06:00-07:00 la stațiile de metrou Anagnina, Ponte Mammolo și Laurentina din Roma embleme tricolore în ocazia Centenarului Marii Uniri.

Acest simbol de mare prețuire va fi oferite în special conaționalilor noștri care nu pot participa la evenimentul dedicat Zilei Naționale a României în Italia aflat la a XVII-a ediție sub egida „Împreună pentru a ne cunoaște mai bine în An Centenar” organizat duminică, 2 Decembrie ora 14:15 la Teatrul Atlantico din Roma.

Toți cei prezenți la evenimentul „Împreună pentru a ne cunoaște mai bine în An Centenar”, vor intra în posesia unei diplome – atestat de participare la celebrarea 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, atestat autentificat cu holograma înseriată oferite de ARI, CCIRO Italia, InfoCons și CNMR.

Menționăm că la acțiunea de vineri 30 noiembrie, vor fi prezenți și alți reprezentanți ai asociațiilor românești de la Roma (Alianța Românilor din Italia, Federația Organizațiilor Romanesti din Italia, s.a.), parteneri în organizarea evenimentului din 2 decembrie.

Biroul de comunicare ARI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

România se golește și îmbătrânește, mai puțini și mai bătrâni. Soluția: să atragem imigranți

Mai mult de o sută de români au purtat prin centrul orașului Milano un steag imens și au cântat „Acolo este țara mea” FOTO