in

A înșelat un pensionar italian cu 30.000 de euro, româncă arestată în țară și închisă la Penitenciarul Rebibbia din Roma

O îngrijitoare româncă, acuzată că a înșelat cu 30.000 de euro un pensionar italian, a fost arestată în România și extrădată în Italia. Florentina Munea, în vârstă de 39 de ani, este acuzată că, în urmă cu un an, a fugit cu mașina unei familii de pensionari din Laconi, Sardinia, după ce a primit de la aceștia 20.000 de euro în schimbul promisiunii că va avea grijă de bătrână. Aceasta însă a fugit din Italia a doua zi după ce a primit cei 20.000 de euro

Antonio Deidda, de 83 de ani, a povestit pentru unionesarda.it, citată de observator.tv, că în noiembrie 2017, a angajat-o pe Florentina Munea să aibă grijă de soția lui.

Pensionarul a încheiat un contract cu românca prin care aceasta se angaja să-i îngrijească soția în schimbul a 28.000 de euro.

Pe 2 februarie 2018, la o zi după ce a încasat banii, îngrijitoarea i-a cerut mașina spunându-i că trebuie să meargă într-o localitate apropiată, însă ea a fugit, cu partenerul ei, în România.

Bătrânul a cerut imediat intervenția carabinierilor pe care i-a anunțat că i-au dispărut și bani din casă. Omul descoperise că românca a furat din casa bătrânilor 1.700 de euro și a ridicat din contul acestora, folosind un card furat din locuință, 3.100 de euro.

În urmă cu câteva zile, îngrijitoarea a fost arestată în România, după ce pe numele ei a fost emis un mandat european de arestare.

Românca a fost extrădată în Italia și a fost închisă în Penitenciarul Rebibbia din Roma.

Ea este acuzată de furt calificat și utilizare frauduloasă de carduri de credit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Trieste, festivalul “Colindul Sfânt și Bun”, prezente grupuri de copii din 11 parohii ortodoxe din Italia

Il Giornale: Tensiuni între Italia și România după introducere noilor norme pentru mașinile cu numere străine