in

Accident grav la Torino: o fetiță de trei ani a căzut pe scările rulante la un centru comercial, deși se afla cu părinții

Italia- Accident foarte grav duminică după-amiază în centrul comercial Green Pea din Torino. Din motive care nu au fost încă stabilite, o fetiță de trei ani, care se afla cu părinții ei, a căzut pe scări în timp ce urca de la etajul trei la etajul patru, scrie torino.corriere.it.

Citiți și: Italia, mamă de 29 de ani, lovită cu pumnul în fața copiilor și în indiferența totală a trecătorilor. ”Purtarea vălului nu este o crimă”

Accident grav la Torino

Accidentul a avut loc pe scara care duce de la etajul al treilea la „acoperiș”, unde se află lounge barul și spa-ul. Un spațiu cu personal care poate fi accesat pe bază de rezervare după ce se trece de recepție. Potrivit reconstituirii poliției, în acel punct, scara este dotată cu o balustradă, dar nu există nicio protecție laterală. Ea ar fi alunecat apoi în lateral, lovindu-se la cap de o placă de reținere din plastic care a amortizat parțial impactul.

Copilul, care locuiește în centrul orașului Torino, a suferit fracturi grave și un presupus traumatism cranian. Ea a fost transportată de urgență la spitalul de copii Regina Margherita, unde a fost internată, dar, din fericire, viața ei nu a fost pusă în pericol.

Părinții au fost în contact permanent cu directorul general al Green Pea, Francesco Farinetti, care a urmărit cazul personal. În prezent, aceste scări nu sunt accesibile, iar o intervenție de siguranță este în curs de desfășurare. ‘Dorim să precizăm că fetița a căzut într-un gol al scării dintre etajele trei și patru ale magazinului, nu de pe scara rulantă’, a explicat Farinetti. ‘Suntem în strânsă legătură cu familia. Fetița, în urma tuturor examinărilor medicale, este în afara oricărui pericol‘.

Starea fetiței e stabilă

Încă de aseară, fetița, care a suferit un traumatism cranian și fracturi, a ieșit din camera de urgență a Spitalului de Copii Regina Margherita și a fost internată în secția de chirurgie condusă de doctorul Fabrizio Gennari. A petrecut o noapte liniștită, este conștientă, fără simptome deosebite, iar starea ei este considerată stabilă.

În cursul zilei de astăzi, luni 19, va fi supusă unei reevaluări neurochirurgicale și, dacă este necesar, se va repeta o tomografie computerizată sau un RMN. Prognosticul rămâne rezervat din punct de vedere preventiv.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma Garbatella, cine sunt cei doi tineri de 18 ani uciși de un camion condus de un șofer român

Nu a răspuns la telefon, Giulio a fost găsit mort la 23 de ani. ”Nu este clar ce s-a întâmplat”