in

Roma Garbatella, cine sunt cei doi tineri de 18 ani uciși de un camion condus de un șofer român

Dennis și Riccardo sunt doi tineri de optsprezece ani care au murit într-un accident în Garbatella, la Roma. Ei se aflau pe o motoretă când au fost loviți sâmbătă dimineață de un camion frigorific condus de un român. Sunt multe aspecte pe care anchetele poliției locale sunt chemate să le lămurească. Iată tot ce se știe despre accidentul de pe Circonvallazione Ostiense.
>>> Tânăr român de 17 ani ucis în accident la Caravaggio, mergea cu scuterul să-și vadă iubita

Accident în Garbatella, la Roma

Dennis Di Tuccio și Riccardo Marchese au petrecut noaptea dintre vineri și sâmbătă în cluburi. Până în zori.

După ora 6 dimineața se hotărăsc să plece acasă. Se urcă pe motoretă și pleacă, podul Spizzichino în spatele lor, șoseaua de centură Ostiense în față, poate cu intenția de a intra pe via Cristoforo Colombo. Poate. Nu vom ști niciodată, pentru că în dreptul pieței Biffi se ciocnesc cu un camion frigorific. Un impact teribil care îi aruncă dramatic pe asfalt. Dennis moare aproape imediat. Riccardo la scurt timp la spitalul San Giovanni.

Accident în Garbatella la Roma – Culoarea semaforului

Ce s-a întâmplat? Au fost multe cobfuzii, zvonuri necontrolate și presupuși martori. S-a vorbit despre un camion care trecea cu semaforul roșu. În realitate, nu există certitudini asupra acestui aspect, scrie Roma Today. Cert este că camionul, după ce a traversat drumul în spatele benzinăriei Q8, a virat pentru a lua centura Ostiense. Acolo este un semafor pe care, poate, românul de 41 de ani l-a găsit verde.

Accident în Garbatella la Roma

Manevra

Virajul cu un vehicul de acest tip nu este însă ușor (iar mașinile parcate, uneori chiar deplasate, nu ajută) și ipoteza este că a avut nevoie de una sau mai multe manevre pentru a finaliza virajul. Suficient pentru ca lumina să devină roșie. Adevărul – atât asupra culorii semaforului cat si asupra duratei, dificultatii si eventualelor impedimente la manevra – va fi oferit de camerele din zona. Cert este că șoferul nu conducea beat sau drogat: analizele la care a fost supus au fost negative în acest sens.

Impactul

Accident în Garbatella la Roma – La fel de sigur, din păcate, este și impactul. În timp ce acel vehicul greu încerca să manevreze și să ia Circonvallazione Ostiense, scuterul Sh cu Marchese și Di Tuccio a sosit de pe podul Spizzichino. Consecințele impactului sugerează o viteză mare, poate nici măcar dincolo de limite, cu siguranță nu de natură să frâneze și să evite o coliziune . Bara laterală a camionului a suferit avarii majore. Chiar și aici, însă, cercetările, camerele și rapoartele de expertiză vor fi cele care vor constata ce s-a întâmplat.

Sunt ore de durere pentru două victime foarte tinere. Pe rețelele de socializare, lacrimile virtuale inundă profilurile celor două victime. Multe mesajele de condoleanțe pentru a-i aminti pe cei doi băieți.

Accidente cu trotineta electrică la Roma: Doi bărbați, de 23 și 63 de ani, au murit la câteva ore distanță

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pictorita 1

Talentul extraordinar al unei românce din Italia: a pictat capela bizantină din Ostiglia, care datează din anii 1400

centru comercial torino

Accident grav la Torino: o fetiță de trei ani a căzut pe scările rulante la un centru comercial, deși se afla cu părinții