in

Accident teribil la periferia Romei: 5 tineri au murit și unul este în stare gravă, după ce mașina în care circulau s-a răsturnat

Accident teribil în această noapte la periferia Romei. 5 tineri au murit și unul este în stare foarte gravă, după ce mașina în care circulau s-a răsturnat. Victimele aveau vârste cuprinse între 17 și 21 de ani. Accidentul a avut loc în jurul orei 2.30 în Fonte Nuova, pe Via Nomentana, scrie roma.corriere.it.

Accident teribil la periferia Romei

Un alt masacru pe șosele, din nou la periferia Romei. Cinci adolescenți au murit într-un accident petrecut joi seară pe Via Nomentana, în apropiere de Fonte Nuova. Victimele au fost Valerio Di Paolo, Alessio Guerrieri și Simone Ramazzotti, toți în vârstă de 21 de ani, Giulia Sclavo (care a murit la scurt timp după ce a ajuns cu ambulanța la Policlinico Umberto I) și Flavia Troisi, a cărei zi de naștere a fost joi, ambele în vârstă de 17 ani.

La volanul Fiat-ului Cinquecento înmatriculat pe numele tatălui său se afla Di Paolo, cel puțin conform investigațiilor efectuate de carabinierii companiei Monterotondo și ai stației Mentana, coordonate de Procuratura Tivoli.

Băieții ieșiseră de curând dintr-un club de pe Via Nomentana

Acolo sărbătoriseră ziua de naștere a Flaviei, apoi s-au urcat cu toții în mașină. Deocamdată, cauzele accidentului nu sunt încă clare. Era ora 2.30 dimineața când locuitorii din zonă au auzit un bubuit: s-au uitat afară și au văzut mașina răsturnată pe o parte.

Mașina s-ar fi răsturnat de mai multe ori după ce s-a izbit de un stâlp de iluminat și a doborât un copac. Din nefericire, serviciile de urgență 118 au fost inutile pentru patru dintre cele șase persoane blocate în mașină, care au fost scoase împreună cu celelalte două de către pompieri.

Potrivit unor locuitori, accidentul ar fi putut fi cauzat și de o denivelare în asfalt, o cocoașă, care se afla înainte de punctul în care șoferul a pierdut controlul Cinquecento-ului. Un aspect asupra căruia se concentrează ancheta.

De asemenea, se analizează viteza cu care se deplasa vehiculul pe acea porțiune de drum și starea psihofizică a șoferului. În orele următoare vor fi audiați și martori, inclusiv cei care au petrecut seara în club cu cei șase tineri care s-au urcat apoi în mașină.

De asemenea, pot fi obținute imagini de la unele camere de supraveghere din zonă. Pentru moment, însă, nu pare să fie implicate alte vehicule.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Proteste contra prezenței lui Zelenski la Sanremo

„Afară cu Zelenski de la Sanremo”, explodează protestele în Italia. Salvini: „Nu este oportun”

Cristiana găsită moartă înghețată

Cristiana, o româncă de 50 de ani din Arezzo, a fost găsită moartă, înghețată, împreună cu câinii care o însoțiseră