in

Cristiana, o româncă de 50 de ani din Arezzo, a fost găsită moartă, înghețată, împreună cu câinii care o însoțiseră

Cristiana, o româncă de 50 de ani din Arezzo, fost găsită moartă, înghețată, împreună cu câinii care o însoțiseră. Cristiana Gugu, în vârstă de 50 de ani, locuia de ceva timp în zona Cocchiola. Cadavrul ei a fost găsit pe o potecă izolată la cinci kilometri de Badia Tedalda. Cele trei animale care o însoțiseră au murit și ele, scrie corrierefiorentino.it.
>>> Povestea tragică a Cosminei Mariciuc: după ani de muncă grea în Italia, a pornit pe ultimul drum spre locurile natale

Ultima dată au văzut-o în timp ce urca cu greu panta acoperită de zăpadă care duce din Svolta del Podere, un sat din comuna Badia Tedalda, imediat după pasul Viamaggio, pe vechiul drum de stat Marecchiese, până la căsuța ei din lemn, izolată în mijlocul naturii. Apoi au găsit-o ieri, practic înghețată, pe o cărare printre câmpuri acoperite de zăpadă.

Citiți și: Românul Michele Buga a murit pentru a-și salva câinii, acum aceștia au fost adoptați: ”Vor trăi împreună”

Cristiana, găsită moartă, înghețată, împreună cu câinii care o însoțiseră

Cristiana Gugu, o româncă în vârstă de 50 de ani, care locuia de câțiva ani în municipiul în care viscolul a făcut ravagii cel mai mult duminică și luni, a murit și ea din cauza frigului, chiar dacă boala care a ucis-o ar putea avea alte origini. Dar probabil că ar fi fost salvată dacă hipotermia nu i-ar fi dat lovitura finală. Cei trei câini ai ei au fost, de asemenea, găsiți morți.

Alarma a fost dată de mama sa, care nu mai știa nimic de ea și a sunat la carabinieri. 112 a trimis apoi apelul la secția de poliție din Badia Tedalda, ai cărei oameni au găsit în cele din urmă cadavrul. Lângă ea se aflau încă sacoșele de cumpărături pe care femeia se dusese să le facă în Sansepolcro, pentru ea și câinii ei. Da, pentru că în viața ei singuratică și chiar dificilă, Cristiana își alesese o ocupație deosebită, creșterea câinilor din rasa Ciobănesc Mioritic, o specie originară din zona Carpaților.

Și, pentru a se dedica animalelor sale, se dusese să locuiască lângă Oasi della Cocchiola, o fermă de vacanță plină de viață vara, dar care iarna, mai ales pe vremea asta, se transformă într-un loc teribil de singuratic.

Nu se știu încă exact cauzele morții

Prin urmare, este posibil ca femeia în vârstă de 50 de ani să fi coborât la Svolta del Podere, să fi luat autobuzul până la Sansepolcro, iar la întoarcere, cu sacoșele de cumpărături în mână, să fi coborât din mijloacele de transport în comun și să fi mers pe jos până la Oasi della Cocchiola.

Aici trebuie să se fi îmbolnăvit și s-a prăbușit la pământ. Frigul intens, cel care a îngenuncheat zona Badia Tedalda, pe jumătate îngropată sub un metru de zăpadă, cu pene de curent care au izolat unele cătune, a făcut restul. Cristiana era acum o figură cunoscută. De situația ei s-a ocupat și primarul Alberto Santucci, care a încercat să-i găsească o locuință ceva mai confortabilă.

Acum, Santucci preferă să nu vorbească: această tragedie, petrecută pe fundalul viscolului care a îngenuncheat orașul, l-a afectat în mod deosebit. Înainte ca militarii să descopere cadavrul, au fost niște voluntari care curățau străzile de zăpadă.

Procurorul de serviciu din Arezzo, Julia Maggiore, a dispus efectuarea unor examene care au confirmat un stop cardiac, probabil cauzat tot de frig. Parchetul a dat apoi undă verde pentru înmormântare; în prezent, trupul neînsuflețit se află la Sansepolcro, așteptând sosirea rudelor din România, unde va avea loc probabil înmormântarea.

Niște cunoscuți au grijă de cei opt câini ai femeii, printre care și trei căței, care au fost lăsați fără hrană de câteva zile. Rămân martorii muți ai unei morți singuratice în mijlocul viscolului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 18 In medie: 4.1]
Accident teribil periferia romei

Accident teribil la periferia Romei: 5 tineri au murit și unul este în stare gravă, după ce mașina în care circulau s-a răsturnat

roman impins sub tren

Italia, băiat român de 14 ani agresat și apoi împins sub un tren în mișcare: ”Din păcate, acești tineri nu mai gândesc”