in

Actor italian de origine română, rol de succes în telenovela „Un posto al sole” de pe Rai 3: „Mama mea româncă mi-a pus numele ei preferat rusesc”

Un actor italian cu origini românești după mamă povestește istoria numelui său, Vladimir, și cum a ajuns actor, deși voia să devină medic. Tânărul actor de 30 de ani are un rol memorabil în telenovela „Un posto al Sole”, difuzată pe Rai 3 din 21 octombrie 1996. Filmată la Napoli, este prima telenovelă produsă în întregime în Italia, precum și cea mai longevivă.

Un actor italian cu origini românești

De ceva vreme și-a făcut apariția pe platourile de filmare tânărul actor Vladimir Randazzo. El a povestit, la emisiunea Caterinei Balivo de pe Rai 1, cum a ajuns să joace în această producție de succes. Născut la Ragusa pe 6 august 1994, în câteva luni va împlini 30 de ani. Născut din tată italian și mamă româncă, numele lui a fost ales de acesta din urmă pentru că „întotdeauna i-a plăcut, în ciuda faptului că era un nume tipic rusesc și ea este româncă”. Și-a început cariera ca actor în teatru, acționând în numeroase companii. După multe roluri mici în drame importante precum „Il giovane Montalbano” și „Squadra Antimafia 8”, saltul în carieră a venit în 2021 când a fost ales pentru rolul lui Nunzio din „Un posto al sole”, rol pe care îl deține și astăzi, potrivit ilsussidiario.net.

În ceea ce privește viața sa privată, se știe că s-a logodit din 2021 cu Federica Quaranta, de asemenea actriță și de vârsta lui. Într-un interviu recent cu VanityFair, el a dezvăluit că este o poveste serioasă și de lungă durată, plănuiesc să se mute împreună cât mai curând posibil. Și în cadrul aceluiași interviu a dezvăluit o curiozitate: „În liceu îmi spuneau Vlado, în timp ce astăzi până și colegii mei de pe platou îmi spun Vlad”.

Actorul român Marius Bizău, în serialul Tv „Squadra antimafia 7”

„Mi-ar fi plăcut să devin medic”

Vladimir Randazzo are o carieră de actor bine definită. Cu toate acestea, în copilărie, visul lui era cu totul altul, acela de a deveni medic: „Mi-au spus odată că, în această lume plină de îndoieli, singurul lucru pe care îl putem face este să facem ceva care ne face cu adevărat fericiți, și tocmai asta este ce am facut. Poate că aș fi fost un medic bun, dar cu siguranță nu aș fi fost la fel de fericit ca acum.”

Un rapper de origine română din Italia, vedetă la X Factor și Isola Dei Famosi – FOTO – VIDEO

Și apoi a adăugat: „Ajutându-i pe alții, protejând pe cineva care avea nevoie de îngrijire și fiind util pentru o cauză bună. Romantic cred că până și munca mea de actor poate, într-un mod diferit, să facă bine celor care o urmăresc: în asta, simt că munca mea este o adevărată misiune. Suntem veșnici datornici ai mesajului pe care îl purtăm”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
carnet italia

Noul cod rutier în Italia: apare suspendarea permisului ”pe termen scurt” cu mai puțin de 20 de puncte

Român de 45 de ani, decedat în explozia de la hidrocentrala din Bargi. Sindicatele: „Încă un masacru la muncă”