in

Italian terorizat de menajera româncă: „I-am spus că o concediez, mi-a dat cu spray în față și m-a amenințat cu crucifixul”

Angajator terorizat de menajera româncă. Un italian din Saluzzo, provincia Cuneo, a dat-o în judecată pe fosta menajeră: „Nu a acceptat demiterea, mi-a dat în fața cu spray cu piper”
Angajatorul a declanșat procesul împotriva femeii pentru violare de domiciliu. A fost constatată acuzația de amenințări agravate, judecătorul a condamnat-o pe româncă (pedeapsa cu suspendare) la 4 luni închisoare.

Italia, și-a abandonat colega căzută la locul de muncă și a fugit, o româncă ar putea plăti 50.000 de euro daune

Angajator terorizat de menajera româncă

N.C., o femeie de origine română, lucrase de cativa ani ca menajeră la casa domnului S. din Saluzzo, unde avea si cazare si masa. Apoi, în ianuarie 2021, între cei doi a avut loc o ceartă puternică care s-a soldat cu o scrisoare de concediere împotriva femeii comunicată ulterior și la INPS.

Fosta menajeră ar fi refuzat însă să părăsească casa în care nu mai lucra, până în punctul în care și-ar fi amenințat fostul angajator cu spray cu piper. Din acest motiv ea s-a trezit acuzată în fața instanței Cuneo, cu acuzații de violare de domiciliu și amenințări agravate. N.C. a părăsit casa abia opt luni mai târziu, în urma ordinului judecătorului, scrie tagatocn.it.

Italia, româncă în vârstă de 55 de ani, găsită moartă în cada de baie, zadarnice încercările de resuscitare

„M-a amenințat cu un fel de crucifix ascuțit”

Domnul S., care a formulat acțiune civilă, a raportat că femeia ar fi pretins 20 de mii de euro indemnizație de concediere pentru munca prestată. „Am fost forțat să dorm în birou – a spus el în fața judecătorului -. Am concediat-o pentru că m-a amenințat cu un fel de crucifix ascuțit. Nu știu ce spunea, pentru că vorbea românește. I-am trimis o scrisoare recomandată pentru a o anunța de încetarea raportului de muncă, dar nu s-a dus niciodată să o ridice. Așa că i-am trimis o fotografie pe Whatsapp, la care ea mi-a răspuns într-un mod vag. Nu a mai vrut să plece. În martie 2021, când închideam ușa pentru a coborî în garaj, ea era acolo, cu un spray piper mi-a dat în față. A fost un sentiment teribil.”

În acea seară, bărbatul i-a sunat pe carabinieri care au confiscat flaconul cu spray de la NC, care ar fi spus și ei că prietenii și rudele ei, la cunoștință de ceea ce se întâmplă, se mobilizează pentru a-l face să plătească.

În fața judecătorului, bărbatul și-a exprimat disponibilitatea de a intenta procesul împotriva fostei sale angajate.

La finalul ședinței, judecătorul a statuat, de fapt, că nu este necesar să se procedeze la acuzația de violare de domiciliu, dar a condamnat-o pe inculpată, acordându-i beneficiul suspendării condiționate a pedepsei, la pedeapsa de patru luni închisoare.

S-a logodit cu bătrânul, apoi dă-i bătaie, mai ales când se îmbăta: badantă arestată

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Povestea dramatică tinere balerine

Povestea dramatică a unei tinere balerine, care s-a sinucis la 17 ani: Covid, depresie, fuga de acasă și sfârșitul la Veneția

accident slovenia

Autocar cu români care veneau în Italia, ACCIDENT TERIBIL ÎN SLOVENIA: trei români morți și patru răniți