in

Bătrân din Italia, hărțuit și jefuit 10 ani de îngrijitoarea română și soțul ei. „Obligat să trăiesc cu 50 de euro pe lună”

Jefuit și hărțuit timp de 10 ani de româncă

Jefuit și hărțuit timp de 10 ani de româncă. Un bărbat de 72 de ani, rezident în provincia Modena, susține că ar fi fost maltratat ani de zile de către îngrijitoarea română pe care o angajase pentru a-i îngriji părinții și de către soțul ei: i-ar fi luat apartamentul și pensia, obligându-l să trăiască cu 50 de ani. euro pe lună și să se refugieze într-o fermă părăsită, scrie Il Giornale.

Italia, îngrijitoare română judecată:”A înșelat bătrânul pe care îl îngrijea cu 2 milioane de euro”

Jefuit și hărțuit timp de 10 ani de româncă

Ar fi fost supus hărțuirii și umilințelor timp de un deceniu de către persoana care trebuia să aibă grijă de el și de către soțul acestuia din urmă. Profitând de un moment de slăbiciune, cu timpul a ajuns să ocupe efectiv casa pe care o deținea și să-i ia pensia sa în întregime, aparent acordându-i nu mai mult de 50 de euro pe lună pentru a trăi.

Protagonistul poveștii este un pensionar de 72 de ani , un fost angajat al unei școli, cu domiciliul în zona Modena, abuzat de îngrijitoare și de soțul ei, ambii originari din România si ambii acuzati de maltratare si eludare a unei persoane incapabile.

Bărbatul a fost condamnat cu procedură simplificată la doi ani și opt luni de închisoare de către instanța din Modena, iar în următoarele luni se va discuta și despre poziția femeii (care a optat în schimb pentru procedura obișnuită).

Italia, îngrijitoare română condamnată la închisoare, și-a abandonat bătrâna în casă: ”Pierdeam avionul!”

Cum a ajuns românca să lucreze la victimă

Jefuit și hărțuit timp de 10 ani de româncă – Potrivit presei locale, totul a început în urmă cu aproximativ zece ani, când fostul portar l-a angajat pe român să aibă grijă de părinții săi acum în vârstă. În câțiva ani, amândoi au murit, dar femeia, bazându-se pe starea de spirit a angajatorului ei și pe ceea ce părea a fi o prietenie, a reușit să se stabilească definitiv în apartamentul lui, obținând permisiunea de a rămâne acolo și de a-ți aduce și soțul.

Și conform rechizitoriului, a fost doar primul pas într-un plan bine conceput: cuplul l-ar fi înșelat, determinându-l să pună pe numele femeii unul dintre cele două apartamente pe care le deținea bătrânul.

Nu numai atât: l-ar fi convins să pună și pensia pe numele ei, precum și transferându-i TFR și i-a dat posibilitatea de a vinde cel de-al doilea imobil pe care îl deținea (și pe care românii l-ar fi dobândit pentru o sumă infimă: puțin sub 10.000 de euro).

Bătrânul a ajuns să trăiască cu 50 euro pe lună

Jefuit și hărțuit timp de 10 ani de româncă – Deposedat de orice bunuri materiale, bărbatul de 72 de ani trăia cu 50 de euro pe lună: suma pe care i-au acordat-o presupușii torționari, punând în buzunar restul pensiei care i se cuvenea.

Nici nu mai putea să-și folosească locuința după bunul plac: cei doi i-au ordonat să plece dimineața devreme și să nu se mai întoarcă înainte de seară și astfel pensionarul a fost nevoit să se refugieze într-o fermă părăsită, fără toaletă. Se afla așadar într-o stare de sărăcie vădită și în condiții igienico-sanitare precare.

Pavia, un bătrân 85 de ani în scaun cu rotile l-a ucis pe fiul badantei. Două focuri cu o pușcă de vânătoare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia prelungirea primei benzină

Italia, prelungirea primei pentru benzină: bonus de 200 de euro pentru fiecare angajat

Scenă de groază în Reggio Calabria

Scenă de groază în Reggio Calabria: doi câini legați de mașină și târâți pe drum, denunț din partea asociațiilor