in

S-a logodit cu bătrânul, apoi dă-i bătaie, mai ales când se îmbăta: badantă ucraineană arestată

Bătrân bătut de badanta ucraineană

Bătrân bătut de badanta ucraineană – O femeie ucraineană a fost arestată sub acuzația că a bătut și a abuzat un bărbat în vârstă pe care îl îngrijea și cu care avea o relație personală.

Se logodește cu un bărbat în vârstă căruia i-a fost badantă și începe să-l maltrateze, bătându-l și supunându-l la numeroase abuzuri. Din acest motiv, o femeie de naționalitate ucraineană, în urma unui ordin de restricție care nu a fost respectat, a fost arestată de carabinierii din Latina.

Nu acceptă concedierea și îi bate pe polițiști: îngrijitoare ucraineană arestată la Pescara

Bătrân bătut de badanta ucraineană

Povestea începe cu aproximativ cinci ani în urmă, așa cum a povestit Latina Oggi , când femeia de naționalitate ucraineană a început să lucreze pentru un domn italian din Latina în vârstă. 

Între ei doi s-a înfiripat o relație romantică, care duce la o logodnă. Initial situatia pare normala, fara probleme majore între cei doi. Însă lucrurile se înrăutățesc odată cu pandemia și blocarea care obligă femeia și bătrânul la conviețuire forțată. Atunci a început violența. Femeia l-a bătut în mai multe rânduri pe bătrân. Aceasta s-a întâmplat mai ales după consum exagerat de alcool. 

Italia, îngrijitoare ucraineană violentă, calmată cu un pistol cu electroșocuri, venise beată la serviciu în prima zi

Bărbatul a suportat abuzurile și violența de ceva vreme până când a decis că nu se mai poate și a denunțat-o pe îngrijitoare la poliție. Bătrânul a relatat că a fost adesea maltratat de partenera sa, într-o spirală de violență care nu i-a lăsat nicio ieșire. Îl bătea aproape zilnic, mai ales când se îmbăta, situație documentată și de o serie de vizite efectuate de victimă la urgențe: de mai multe ori medicii au documentat hematoame și vânătăi, a căror origine nu dezvăluise niciodată bărbatul înainte de decizia de a depune plângere.

Interzicerea apropierii și apoi arestarea

După plângere și cercetările ulterioare, magistratul a emis interdicție femeii de a se apropia de casa bătrânului. Dar femeia s-a gândit că cel mai bine este să meargă direct la iubitul ei în vârstă, cerându-i să o primească în casă, apoi să se ascundă în grădină. În acel moment, pensionarul i-a avertizat pe carabinieri care nu au putut face altceva decât să procedeze la arestarea femeii. După interogatoriul de validare, femeia de şaizeci de ani a fost eliberată, cu reiterarea interzicerii apropierii.

Badantă arestată la Ravenna, a convins un bătrân să retragă 16 mii de euro de la bancă: „Am nevoie pentru casa din România”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
frig arctic italia

Italia, vine frigul arctic! Risc de zăpadă și în câmpiile din Lombardia până în Friuli

Escrocherie milioane euro Roma

Escrocherie de peste 2 milioane de euro la Roma cu accidente false: patru arestări, implicați și medici de la urgențe