in

Escrocherie de peste 2 milioane de euro la Roma cu accidente false: patru arestări, implicați și medici de la urgențe

Escrocherie de peste 2 milioane de euro în Italia, la Roma. Patru persoane arestate și patru medici de la Urgențe suspendați din serviciul public pentru 6/12 luni.
Acesta este primul rezultat al operațiunii desfășurate de carabinierii Nucleului Operativ al Companiei din Roma privind o maxi-fraudă în domeniul asigurărilor cuantificată la peste 2 milioane de euro, prin atestarea de accidente rutiere false, scrie ilmessaggero.it.

Citiți și: Mafia asigurărilor în Italia, accidente rutiere simulate: 300 de euro pentru a le fi fracturat un braţ sau un picior

Escrocherie de peste 2 milioane de euro la Roma

Dovezile sunt împotriva avocaților și medicilor din capitală, de serviciu în camerele de urgență, care „ar fi fost dispuși să certifice în mod fals leziuni grave suferite de persoanele implicate, pe care organizația se putea baza”.

Consistența „veniturilor provenite din accidentele rutiere”, adaugă nota carabinierilor, „generate în cea mai mare parte de compensarea prejudiciilor suferite de răniți, a dat naștere la decontări între 10.000 și 20.000 de euro.

Diferiți membri ai grupării, inclusiv medici și „actori”, erau, de asemenea, remunerați conform unei liste de prețuri cu onorarii cuprinse între 300 și 500 de euro pe accident”.

Ancheta a scos la iveală probe circumstanțiale privind peste 50 de accidente rutiere, în care ar fi fost implicate, chiar și ocazional, peste 250 de persoane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Bătrân bătut de badanta ucraineană

S-a logodit cu bătrânul, apoi dă-i bătaie, mai ales când se îmbăta: badantă ucraineană arestată

batut mama italia

Italia, român condamnat pentru că o bătea și chinuia pe mama sa, care îl abandonase în copilărie