in

Italia, român condamnat pentru că o bătea și chinuia pe mama sa, care îl abandonase în copilărie

Italiaromân condamnat pentru că o bătea și chinuia pe mama sa. Un român de 25 de ani a ajuns să fie judecat pentru că și-a maltratat mama care l-a abandonat în copilărie. De fapt, de la o vârstă fragedă, băiatul fusese încredințat bunicii sale din orașul natal de către femeia, acum în vârstă de 45 de ani, care venise în Italia.

Mai târziu, însă, femeia și-a adus fiul la Rimini, unde acesta și-a găsit un loc de muncă și și-a câștigat independența. Cu toate acestea, după cum a reieșit în timpul audierii, tânărul de 25 de ani nu și-a iertat niciodată mama pentru că l-a lăsat singur, scrie riminitoday.it.

Citiți și: Italia, fetele minore ale unei îngrijitoare române, abuzate sexual de partenerul italian

Italia, român condamnat pentru că o bătea și chinuia pe mama sa

Relațiile dintre cei doi erau foarte tensionate. O situație care s-a înrăutățit în 2019, când tânărul ar fi ridicat pentru prima dată mâinile asupra femeii de 45 de ani, obligând-o pe aceasta să apeleze la îngrijiri medicale, femeia adresându-se apoi poliției și obținând interzicerea apropierii băiatului.

Situația s-a deteriorat când bărbatul de 25 de ani și-a pierdut locul de muncă și nu și-a mai putut permite o locuință, așa că s-a mutat la mama sa, în ciuda ordinului de restricție, și în același timp a obligat-o să-i dea bani.

A fost o conviețuire atât de furtunoasă încât, în cele din urmă, băiatul a fost arestat pentru rele tratamente aplicate familiei și șantaj.

Apărut de avocatul Piergiorgio Campolongo, în timpul procesului prescurtat în fața gip Manuel Bianchi, inculpatul și-a dovedit nevinovăția în ceea ce privește cea de-a doua acuzație, explicând că banii pe care îi primise de la mama sa erau de fapt un împrumut pe care îl rambursa.

La finalul audierii, tânărul de 25 de ani a fost condamnat la 1 an și 4 luni, respectiv 5 ani, așa cum a cerut procurorul, cu suspendare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Escrocherie milioane euro Roma

Escrocherie de peste 2 milioane de euro la Roma cu accidente false: patru arestări, implicați și medici de la urgențe

A sosit zăpada la porțile Romei: Noapte „albă” în municipiile din Castelli Romani