in

Italia, fetele minore ale unei îngrijitoare române, abuzate sexual de partenerul italian

Italia, fetele minore ale unei îngrijitoare române, abuzate sexual de partenerul italian. Acesta ar fi profitat de absența temporară a partenerei sale de viață pentru a comite, în mai multe rânduri, abuzuri sexuale asupra celor două fiice ale femeii, ambele sub 18 ani la momentul respectiv, scrie vocedimantova.it.

Astfel, un italian în vârstă de 30 de ani, care locuiește într-o comună din zona Viadanese, a ajuns să fie judecat pentru agresiune sexuală asupra minorilor.

Citiți și: Bologna, groază în fața copiilor: ”Ajutor, mama este pe cale să moară. Tata a lovit-o cu foarfeca de zece ori”

Abuzate sexual de partenerul italian

Faptele care i se atribuie datează din 2016, când o plângere depusă la carabinieri la 4 martie a acelui an de către mama presupuselor victime a declanșat ancheta în acest caz.

Potrivit reconstituirii anchetatorilor, femeia, o cetățeancă română care venise în Italia cu câțiva ani în urmă pentru a lucra ca îngrijitoare, după ce a observat atitudini ciudate din partea fiicelor sale, una în vârstă de 10 și cealaltă de 17 ani la acea dată, le-a cerut celor două fiice să se confeseze, pentru a înțelege motivul și natura disconfortului lor.

Făcându-și curaj, fetele au mărturisit că au fost abuzate sexual și hărțuite în mod repetat de către prietenul mamei lor, atunci când mama era plecată de acasă la serviciu, mai ales noaptea.

Mai mult, în cazul fiicei celei mai mari, folosindu-se de diferite trucuri, el ar fi comis și un act sexual complet împotriva ei.

Româncele plecate în Marea Britanie

Ieri dimineață, în fața completului de judecători din via Poma, a început efectiv audierea preliminară a procesului intentat împotriva sa. Chemat în boxa martorilor a fost chemat un mareșal al companiei de carabinieri din Casalmaggiore, care la momentul respectiv a strâns plângerea depusă de femeie.

Cu toate acestea, în acel moment nu se știe nimic despre cele două persoane agresate și despre mama lor, care se pare că între timp s-au mutat în străinătate, poate emigrând în Marea Britanie. Următoarea audiere va avea loc la 25 septembrie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Român amenință pe Facebook un politician italian

Amenință cu moartea un politician italian pe Facebook: român de 32 de ani denunțat, riscă închisoarea

„Suntem disperați”. Factură uriașă la gaz, de 7 mii de euro, pentru o familie de români din Italia